Η Σάκκαρη συναντήθηκε με τον Μπουφόν στην Πάρμα

Η Σάκκαρη συναντήθηκε με τον Μπουφόν στην Πάρμα

Η Μαρία Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα γραφεία της ποδοσφαιρικής Πάρμα και να γνωριστεί με τον θρυλικό Τζανλουίτζι Μπουφόν

Sakkari_Parma1
Η Μαρία Σάκκαρη πραγματικά είχε μια διαφορετική ημέρα στην Πάρμα.

Εκμεταλλευόμενη ότι δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση στο τουρνουά Open τς ιταλικής πόλης, με παρέα την Σλόαν Στέφενς έκαναν μια βόλτα σε αξιοθέaτα της πρωτεύουσας της Εμίλια Ρομάνια και μετά η 27χρονη Ελληνίδα είχε μια ξεχωριστή συνάντηση.

Βρέθηκε στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάρμα, που αγωνίζεται στη Serie Β και εκεί την περίμενε ο θρυλικός Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Tennis, Wta Parma: l'incontro tra Maria Sakkari e Gianluigi Buffon



Κλείσιμο
Ο 44χρονος θρυλικός τερματοφύλακας, που άρχισε την καριέρα του από την Πάρμα, από την περσινή σεζόν επέστρεψε σε αυτή, ενώ παράλληλα είναι και πρεσβευτής του συλλόγου.

Η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει φιλοφρονήσεις με τον Μπουφόν. «Σε ξέρω. Σε είδα χθες. Παρακολουθώ τένις γυναικών, το προτιμώ από το αντρικό. Είσαι στο top-10», είπε ο Μπουφόν στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, για να του απαντήσει με χιούμορ: «Και εγώ σε ξέρω».

parma


Μάλιστα, ο Μπουφόν εξομολογήθηκε την επιθυμία του στη Σάκκαρη: «Παίζω τένις ορισμένες φορές και μου αρέσει να σερβίρω και να κάνω βολέ».

Η Σάκκαρη, από την πλευρά της, του απάντησε με μια ιστορία από τις προπονήσεις της: «Ο προπονητής μου, Τομ Χιλ μού λέει να μην αφήνω τίποτα να περάσει, όπως κάνει ο Μπουφόν».

Στη συνέχεια, η Σάκκαρη έκανε δώρο στον Μπουφόν μία ρακέτα της, ενώ ο Μπουφόν από την πλευρά του της δώρισε μία φανέλα του με το νούμερο 1, αλλά της αποκάλυψε και το μυστικό που του επιτρέπει σ' αυτήν την ηλικία να συνεχίζει να αγωνίζεται: «Είμαι πάντα χαρούμενος! Απολαμβάνω την κάθε στιγμή που παίζω, αλλά απολαμβάνω και τις στιγμές με την οικογένεια μου».

Στην Πάρμα αγωνίζεται ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ο οποίος βρέθηκε εκεί μαζί με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Φάμπιο Πέκια. Η Σάκκαρη γνώρισε και τους δύο, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις προσεχείς υποχρεώσεις της στο τουρνουά.

sakkkari_parma



Ειδήσεις σήμερα

Ένας χρόνος απ’ τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι - Εγκαίνια του Ναού του Προφήτη Ηλία που είχε καταρρεύσει

Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται τελικά ο θάνατος του 52χρονου στο Γκάζι

Η NASA εμβόλισε αστεροειδή και έγραψε διαστημική ιστορία - Πότε θα φανεί αν πέτυχε η αποστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης