Η Σάκκαρη πήρε τη νίκη με ανατροπή επί της Μπάιντλ στην Πάρμα

Η Σάκκαρη πήρε τη νίκη με ανατροπή επί της Μπάιντλ στην Πάρμα

Η Μαρία Σάκκαρη χρειάστηκε να κοπιάσει για δύο ώρες και 45 λεπτά προκειμένου να νικήσει την Ουκρανή, Κατερίνα Μπάιντλ με 2-1 σετ και να προκριθεί στη φάση των «16» του Όπεν της Πάρμα

Sakkari
Η Μαρία Σάκκαρη χρειάστηκε να παίξει τρία σετ για να νικήσει την Ουκρανή, Κατερίνα Μπάιντλ με 6-7(2), 6-2, 6-3 έπειτα από δύο ώρες και 45 λεπτά και να προκριθεί στο 2ο γύρο του Όπεν της Πάρμα.

Εκεί και στη φάση των «16» η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Αράντσα Ρους (Ολλανδία) ή Πάνα Ουντβάρντι (Ουγγαρία), σε ένα παιχνίδι που θα γίνει την Τρίτη (27/6).

Η 27χρονη Ελληνίδα, που θέλει να μαζέψει πόντους για να είναι στα WTA Finals, έβαλε στο πρόγραμμά της το χωμάτινο 250άρι Όπεν της Πάρμα.

Η Ελληνίδα τενίστρια κυνηγά πόντους για να είναι στα WTA Finals, για αυτό πριν από το 500άρι τουρνουά στην Οστράβα, έβαλε στο πρόγραμμά της και αυτό της ιταλικής πόλης.

Πρώτη αντίπαλος η Κατερίνα Μπάιντλ από την Ουκρανία, μια παίκτρια που ήρθε από τα προκριματικά και η Σάκκαρη έκανε τα εύκολα, δύσκολα.

Η Σάκκαρη έχασε τρία σερί set points στο πρώτο σετ, που ήταν γεμάτο, ανατροπές. Όμως παρότι έμεινε πίσω στα σετ, στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό της και έφθασε στη νίκη-πρόκριση.

Η απουσία αγωνιστικού ρυθμού φάνηκε ιδιαίτερα στο 1ο σετ για τη Μαρία Σάκκαρη, εκεί όπου προηγήθηκε με 3-1, όμως η Μπάιντλ εκμεταλλευόμενη τα λάθη της Σάκκαρη, αντέδρασε.

Η Ουκρανή (Νο.124) με τέσσερα σερί γκέιμ προηγήθηκε 5-3, η Σάκκαρη είχε τον τρόπο να προσπεράσει με 6-5 και στο 12ο γκέιμ να προηγηθεί με 0-40, αλλά να χάσει το τριπλό set point. Η Μπάιντλ με πέντε σερί πόντους πήγε το σετ στο τάι μπρέικ και το πήρε με άνεση 7-2, με τον τελευταίο πόντο να έρχεται από το 6ο διπλό λάθος της Σάκκαρη στο σετ.

Πηγή:www.gazzeta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Αγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Τελειώνουν τα «θαύματα» του παπα-Δημήτρη;

Ρωσία: 25χρονος πυροβόλησε εξ επαφής στρατολόγο - «Κανείς δεν θα πάει στον πόλεμο» - Δείτε βίντεο

Γιώργος Λιάγκας: Αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» σε… 54 δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης