Αν κοιμηθείς, χάνεις! Σε «απόγνωση» βρίσκεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας σχετικά με το πώς θα καταφέρει να κλείσει ξενοδοχεία στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild» οι παίκτες της εθνικής ομάδας επιθυμούν να φέρουν τις οικογένειές τους -ή και άλλα κοντινά τους πρόσωπα- αλλά «το κόστος και η διαθεσιμότητα των καταλυμάτων αποδεικνύεται εφιάλτης».
Στις συζύγους και φίλες των Γερμανών ποδοσφαιριστών περιλαμβάνονται η φίλη του Serge Gnabry, Sandra Jerze, ηIzabel Goulart, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Kevin Trapp, η Sara Afraou, η σύζυγος του Ilkay Gundogan και η Sophia Weber, η οποία βγαίνει με τον Kai Havert.
«Σε γενικές γραμμές, πολλοί φίλοι και συγγενείς θα έρχονταν μαζί μας, αλλά είναι πολύ, πολύ δύσκολο όσον αφορά τα ξενοδοχεία - κάτι που έχω παρατηρήσει. Ελπίζω λίγο στη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι μπορείτε να κάνετε κάτι εκεί. Ως ιδιώτης, δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις ξενοδοχείο», δήλωσε ο Γερμανός αμυντικός Γιόσουα Κίμιχ για να συνεχίσει: «Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι τεράστιο για τους φίλους και την οικογένεια και φυσικά μου αρέσει να έχω την οικογένειά μου μαζί μου. Αλλά δεν ξέρω πώς μπορεί να υλοποιηθεί τελικά».
Η βρετανική ποδοσφαιρική ομάδα, εν τω μεταξύ, θα φιλοξενήσει τις συζύγους και τις φίλες της στις βίλες των 6.500 δολαρίων τη βραδιά στο νησί Μπανάνα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.