Μουντιάλ: «Πονοκέφαλος» για τη Γερμανία - Εκτός «αποστολής» οι γυναίκες

Μουντιάλ: «Πονοκέφαλος» για τη Γερμανία - Εκτός «αποστολής» οι γυναίκες

Οι παίκτες θέλουν να έχουν μαζί τους στο Κατάρ μέλη των οικογενειών τους αλλά «το κόστος και η διαθεσιμότητα των καταλυμάτων αποδεικνύεται εφιάλτης»

Gomenes
Αν κοιμηθείς, χάνεις! Σε «απόγνωση» βρίσκεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας σχετικά με το πώς θα καταφέρει να κλείσει ξενοδοχεία στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild» οι παίκτες της εθνικής ομάδας επιθυμούν να φέρουν τις οικογένειές τους -ή και άλλα κοντινά τους πρόσωπα- αλλά «το κόστος και η διαθεσιμότητα των καταλυμάτων αποδεικνύεται εφιάλτης».

Στις συζύγους και φίλες των Γερμανών ποδοσφαιριστών περιλαμβάνονται η φίλη του Serge Gnabry, Sandra Jerze, η Izabel Goulart, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Kevin Trapp, η Sara Afraou, η σύζυγος του Ilkay Gundogan και η Sophia Weber, η οποία βγαίνει με τον Kai Havert.

 Η σύντροφος του Serge Gnabry, Sandra Jerze

Η αρραβωνιαστικιά του Kevin Trapp, Izabel Goulart


H σύζυγος του Ilkay Gundogan, Sara Afraou
Κλείσιμο

H σύντροφος του Kai Havert, Sophia Weber



«Σε γενικές γραμμές, πολλοί φίλοι και συγγενείς θα έρχονταν μαζί μας, αλλά είναι πολύ, πολύ δύσκολο όσον αφορά τα ξενοδοχεία - κάτι που έχω παρατηρήσει. Ελπίζω λίγο στη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι μπορείτε να κάνετε κάτι εκεί. Ως ιδιώτης, δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις ξενοδοχείο», δήλωσε ο Γερμανός αμυντικός Γιόσουα Κίμιχ για να συνεχίσει: «Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι τεράστιο για τους φίλους και την οικογένεια και φυσικά μου αρέσει να έχω την οικογένειά μου μαζί μου. Αλλά δεν ξέρω πώς μπορεί να υλοποιηθεί τελικά».

Η βρετανική ποδοσφαιρική ομάδα, εν τω μεταξύ, θα φιλοξενήσει τις συζύγους και τις φίλες της στις βίλες των 6.500 δολαρίων τη βραδιά στο νησί Μπανάνα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:  

Τζο Μπάιντεν: «Ήταν 12 ετών, ήμουν 30...» - Τι εννοούσε ο πρόεδρος; - Δείτε βίντεο

Χουλουσί Ακάρ: Η Τουρκία έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα - Καλό είναι οι Έλληνες να γνωρίζουν κολύμπι

Δέσποινα Μοιραράκη: Η σύλληψη στην Τεχεράνη και όσα έζησε - «Φαινόταν η φράντζα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης