Μανωλάς: Τα 49 ματς υπό τον Μίτσελ και η δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό που δεν του πήγε

Μανωλάς: Τα 49 ματς υπό τον Μίτσελ και η δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό που δεν του πήγε

Ο Μανωλάς αποχωρεί και στη δεύτερη θητεία του από τον Ολυμπιακό και ενώ ήρθε ο Μίτσελ που τον είχε χρησιμοποιήσει στον πειραϊκό σύλλογο σε 49 αγώνες

1042787_1
Ο Μίτσελ γυρίζοντας στον Ολυμπιακό έχει βρει και γνώριμα πρόσωπα. Δεν είναι μόνο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα είναι συνεργάτης του αλλά έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Από τους εν ενεργεία παίκτες που υπήρχαν στον Ολυμπιακό στο προηγούμενο πέρασμα του Μίτσελ στον σύλλογο στο Λιμάνι είναι οι Φορτούνης και Μπουχαλάκης και κανονικά θα ήταν και ο Μανωλάς αλλά ο Ισπανός τον πρόλαβε μόνο για μια προπόνηση διότι πήρε μεταγραφή. Από αυτούς τους παίκτες ο Μανωλάς είναι με διαφορά αυτός που έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους παίκτες που παραμένουν σε ενεργό δράση (οι Φορτούνης και Μπουχαλάκης είχαν παίξει επί Μίτσελ σε λιγότερους από 11 αγώνες).

5685095-_3_-_1_

Μετά τους Μανιάτη, Ρομπέρτο, Τσόρι, Φουστέρ και Μήτρογλου ο Μανωλάς είναι στη θέση Νο6 των παικτών που έβαζε περισσότερο στον Ολυμπιακό ο 59χρονος Μίτσελ. Έχει 49 αγώνες με 5 γκολ και 1 ασίστ. Μάλιστα τα 2 από αυτά τα γκολ του ήταν στο 1-0 με τη Μπενφίκα και στην ήττα με 2-1 από την Παρί. Το δε γκολ με τη Μπενφίκα ήταν κομβικό.
Ολυμπιακός-Μπενφίκα 1-0 | Όλα τα στιγμιότυπα | (5/11/2013)
Κλείσιμο


Ήταν εκείνη η χρονιά που ο Ολυμπιακός συνέχισε από τον όμιλο του Champions League με Παρί, Άντερλεχτ και Μπενφίκα για να αντιμετωπίσει μετά τη Γιουνάιτεντ. Στο πρώτο ματς με τη Γιουνάιτεντ νίκησε αλλά στη ρεβάνς έχασε και αποκλείστηκε.

Ο Μίτσελ από τη μεριά του είχε σε εκτίμηση παίκτες όπως ο Μανωλάς αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Παρόλα αυτά ο Μανωλάς επέλεξε την αποχώρηση του για ένα μεγάλο συμβόλαιο στο εξωτερικό μετά από μια δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό που δεν πήγε καλά για αυτόν. Ή εάν θέλετε δεν πήγε τόσο καλά. Και προβλήματα ετοιμότητας του βγήκαν και δεν βοήθησε αγωνιστικά στον βαθμό που θα ήθελε και ο ίδιος. Ήθελε δηλαδή να δώσει το κάτι παραπάνω αλλά αυτή του η θητεία δεν ήταν το ίδιο καλή με την προηγούμενη. Όσο για τον Μίτσελ; Προφανώς από τη στιγμή που ενημερώθηκε για αυτήν την αποχώρηση θα τη βρει την άκρη του με τους στόπερ και την άμυνά του.
2013-14 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΑΙΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1 (ΤΣ.Λ)


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης «σηκώνει το γάντι» στον Ερντογάν, αλλά επιμένει σε ανοικτούς διαύλους με Άγκυρα

House of the Dragon: Η Κιμ Καρντάσιαν και Τζέιμς Κόρντεν αλά... «Targashians» σε παρωδία

Ρωσία: Επιμένει στον πυρηνικό εφιάλτη ο Πούτιν – Συνεχίζεται η «μεγάλη έξοδος» των νέων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης