Βίντεο: Σέρβος διαιτητής είδε φάση από... κινητό και του πήραν τη σφυρίχτρα

Βίντεο: Σέρβος διαιτητής είδε φάση από... κινητό και του πήραν τη σφυρίχτρα

Απίθανα πράγματα σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Σερβίας - Ο διαιτητής είδε βίντεο σε κινητό και κατακύρωσε ένα γκολ, αλλά η Ομοσπονδία τον διέγραψε προκαλώντας αντιδράσεις

VAR_Serbia
Την ώρα που στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου η συζήτηση για τη σωστή χρήση του VAR κορυφώνεται, στη Σερβία ο νεαρός διαιτητής Στέφαν Λάζοβιτς πήγε τη χρήση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο σε... άλλο επίπεδο.

Ο Λάζοβιτς ήταν διαιτητής στην αναμέτρηση Popovići Vrnjci - Apollon 2018 για την 6η κατηγορία της Σερβίας (οι δύο ομάδες προέρχονται από την περιοχή του Κράλιεβο).

Ο Λάζοβιτς είχε μόνο έναν βοηθό (το ματς ήταν για ερασιτεχνική κατηγορία κι ο δεύτερος βοηθός δεν εμφανίστηκε) με το σκορ να είναι 1-1 στο 90' όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ. Από την εκτέλεση του σημειώθηκε το γκολ για το 2-1, ωστόσο ο Λάζοβιτς ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ μετά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.



Μετά την ακύρωση του ήταν η σειρά των γηπεδούχων να διαμαρτυρηθούν και τη λύση έδωσε το... VAR!

«Μα έχουν VAR στην 6η κατηγορία της Σερβίας;» θα σκεφτεί κάποιος. Όχι είναι η απάντηση, αλλά ο Λάζοβιτς αποφάσισε να ακολουθήσει το ένστικτο του.

Ένας από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στο... φράχτη του φώναξε ότι έχει όλη τη φάση στο κινητό του κι ο νεαρός ρέφερι πήγε κοντά του!

«VAR μπρε...» ακούγεται να λέει στον προπονητή των φιλοξενούμενων ο Λάζοβιτς, ο οποίος πήρε το κινητό κι αφού είδε προσεκτικά τη φάση έδειξε σέντρα...

Κλείσιμο


Ωστόσο το βίντεο έγινε viral και την επόμενη μέρα η ομοσπονδία διαιτητών αποφάσισε τη διαγραφή του από τα μητρώα της. Μάλιστα πριν από κάποια χρόνια ο Λάζοβιτς είχε τιμωρηθεί γιατί βίντεο τον έδειχνε να διευθύνει αγώνα με τα χέρια στις τσέπες.

Όμως η τιμωρία του θεωρήθηκε υπερβολικά σκληρή και προέκυψε μεγάλη κινητοποίηση στα social media όπου δημιουργήθηκαν διάφορες ομάδες υποστήριξης που ζητούν την άρση της κι ανάμεσα σ' αυτούς που εξέφρασαν τη συμπάθεια τους ήταν κι ο πρώην αρχηγός της εθνικής Σερβίας (και νυν παίκτης της Ρόμα) Νεμάνια Μάτιτς...

3176591_ftbl_serbia-instagram-var-sudija-podvuceno_ff



Ειδήσεις σήμερα:

Επιδόματα: Ποιοι και πόσοι ωφελούνται από τα μέτρα στήριξης - Αναλυτικά παραδείγματα

Βασίλισσα Ελισάβετ: 24 ώρες ξεπερνά αναμονή για προσκύνημα στη σορό της

Μετρό: Παραδίδονται τέλη Σεπτεμβρίου οι τρεις σταθμοί στον Πειραιά «Μανιάτικα», «Πειραιάς» και «Δημοτικό Θέατρο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης