Πάρντο: «Είπα στον Χάμες Ροντρίγκες πως η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα»

Πάρντο: «Είπα στον Χάμες Ροντρίγκες πως η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα»

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τον συμπατριώτη του πριν εκείνος αποφασίσει να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό

4363251
Με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Κολομβίας ο Φελίπε Πάρντο αποκάλυψε ότι του τηλεφώνησε ο Χάμες Ροντρίγκες για να ζητήσει πληροφορίες για τον Ολυμπιακό και τη ζωή στην Ελλάδα. 

Ο Φελίπε Πάρντο που έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 2015 έως το 2017 είναι Κολομβιανός όπως ο Χάμες Ροντρίγκες και διατηρούν φιλικές σχέσεις. 



Κλείσιμο
Όπως αποκάλυψε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε μαζί του και του τόνισε: «Ναι μιλήσαμε. Με ρώτησε πώς είναι η Αθήνα. Νόμιζα πως θα πήγαινε διακοπές, αλλά δεν το ήξερα ότι θα πάει στον Ολυμπιακό. Του είπα ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα και θα το απολαύσει. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει τραυματισμούς και αδράξει την ευκαιρία για να παίξει στην Ελλάδα». 

Στην ίδια συνέντευξη σημείωσε: «Του εύχομαι επιτυχία και να δείξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει. Είναι πιο ώριμος και αφοσιωμένος στο άθλημα», ενώ ξεκαθάρισε πως στον Ολυμπιακό υπάρχει πίεση: «Είναι σαν τη Ρεάλ, την Μπάγερν, τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημά του. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτή που βλέπει ο κόσμος. Πολλές ομάδες που αντιμετωπίζει κρύβονται, δεν κάνουν επιθέσεις». 

Εν συνεχεία τόνισε: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, που παλεύει για να είναι πάντα στο Champions League, πάντα πρωταθλητής στην Ελλάδα, είναι η καλύτερη. Ο κόσμος είναι θεαματικός και αγαπάει την ομάδα. Η πόλη είναι υπέροχη.Δεν ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ».



Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΑΣ: Μεγάλη απάτη μέσω τηλεφωνικών κλήσεων με δόλωμα «ποινικές εκκρεμότητες»

Στεγαστικά δάνεια για νέους: 19 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα κέρδη, το χρονοδιάγραμμα, τους δικαιούχους

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 62χρονος παρουσιαστής που ασελγούσε σε παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης