Μετά την ανακοίνωσή του ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Χάμες Ροντρίγκες κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Κολομβίας
Λίγα λεπτά πριν την πρώτη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φράιμπουργκ, το «Γ. Καραϊσκάκης» αποθέωσε τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος μαζί με τον Μαρσέλο, έκανε επίσημη τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.
Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί έναν εκ των αστέρων στην Εθνική Κολομβίας και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του, ο Νέστορ Λορέντσο τον κάλεσε στην αποστολή της ομάδας για τα φιλικά ματς με Μεξικό και Γουατεμάλα.
Να θυμίσουμε πως ο έμπειρος άσος μετράει 86 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, με απολογισμό 24 γκολ ενώ στο Μουντιάλ του 2014, είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του τουρνουά.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.