Ανακοίνωση με αποδέκτες την ΕΠΟ και προσωπικά τον πρόεδρο της Τάκη Μπαλτάκο αλλά και τους διαιτητές εξέδωσε λίγη ώρα μετά από το παιχνίδι με τον Βόλο η ΠΑΕΟλυμπιακός.
Στον σύλλογο του Πειραιά "βράζουν" με τη δαιτησία του Φωτιά και σημειώνουν πως δεν θα ανεχτούν άλλη αλητεία σαν τη σημερινή. Το πιο σημαντικό είναι ότι απαιτεί από την ΕΠΟ να μην ορίσει ξανά Έλληνα διαιτητή σε παιχνίδι του!
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει να υπομένει αυτή την αλητεία των Μπαλτάκων, των Γιαννάκηδων και των Φωτιάδων είναι γελασμένοι.
Όσοι νομίζουν ότι θα παρακολουθούμε το θέατρο του εξευτελισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αντίδραση, είναι γελασμένοι.
Η αποψινή αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου είναι η τελευταία κατά της ομάδας μας.
Εκτός αν οι διαιτητές ορίζονται για να κάνουν καθυστερήσεις και να κακοποιούν το ποδόσφαιρο, να μετατρέπουν τα φάουλ υπέρ μας σε… κίτρινες κάρτες εναντίον μας, να μη δίνουν καθαρά πέναλτι, όπως έκανε απόψε η επιλογή Μπένετ και Μπαλτάκου.
Κλείσιμο
Απαιτούμε, όσο η σπείρα της ΕΠΟ και τα μέλη της συμμορίας ορίζουν και ελέγχουν τους διαιτητές, να μην σφυρίξει ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς Έλληνας διαιτητής.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.