Ευρωμπάσκετ 2022: Άνω κάτω η Τουρκία μετά το tweet της συζύγου του Οσμάν

Ευρωμπάσκετ 2022: Άνω κάτω η Τουρκία μετά το tweet της συζύγου του Οσμάν

Ο Τσεντί Οσμάν έχασε δύο βολές κόντρα στη Γαλλία, η Τουρκία αποκλείστηκε από το Ευρωμπάσκετ, ο  Τουντσέρ μίλησε για κατόρθωμα και η σύζυγος του Οσμάν απάντησε

ebrumn
Ενός κακού μύρια έπονται... Η εθνική ομάδα της Τουρκίας αποκλείστηκε στην παράταση από τη Γαλλία στη φάση των "16" του Ευρωμπάσκετ και κανείς στην ομάδα της γείτονα δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε το εισιτήριο για την οχτάδα!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmsp8v68wak9)


Το σκορ στο παιχνίδι ήταν στο 77-7 για την Τουρκία και ο Λουβαβού-Καμπαρό χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ, 11.8 δεύτερα πριν το φινάλε.

rebbb


Κλείσιμο
Ο Τσεντί Οσμάν πήγε στις βολές, τις έχασε και στην επαναφορά οι Τούρκοι έκαναν λάθος! Οι Γάλλοι ισοφάρισαν με φόλοου κάρφωμα του Γκομπέρ (77-77) και πήραν το παιχνίδι στην παράταση.

Ο μπασκετμπολίστας των Κλίβελαντ Καβαλίερς «βαφτίστηκε» μοιραίος παίκτης του αγώνα για τους Τούρκους και μετά από το φινάλε του ο Μπουγκραχάν Τουντσέ  έκανε δηλώσεις και μίλησε για «κατόρθωμα» του Οσμάν.



Ο τελευταίος είχε χάσει και πάλι δύο βολές στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 και κανείς δεν το ξέχασε στην Τουρκία. Στον Τουντσέρ που τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους απάντησε στο Twitter η Εμπρού Σαχίν.

Η γνωστή Τουρκάλα ηθοποιός που πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα για το παιχνίδι του Ακρόπολις και κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της έγραψε: «Αυτοί που έπαιζαν 10 λεπτά, θα πρέπει να είναι ευγνώμονες για την τυχερή τους ημέρα και να ευχαριστούν την ομάδα, ειδικά εκείνους που μπορούν να λιποθυμήσουν από την κούραση».

Μετά από λίγα λεπτά και αφού έγινε ο κακός χαμός μέσα στην ομάδα η ηθοποιός αναγκάστηκε να διαγράψει το tweet αλλά η ζημιά είχε γίνει...

Η Εμπρού Σαχίν Οσμάν έχει 4,1 εκατ. followers στο Instagram και είναι μεγάλο όνομα στην Τουρκία. Ακολουθεί παντού τον Οσμάν και ήταν φυσικά στα γήπεδα του Ευρωμπάσκετ. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2020 στο Αλακάτι.

Το 2021 παντρεύτηκαν στην Οχρίδα των Σκοπίων και εν συνεχεία στο Τσεσμέ.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες του γάμου ήταν το αυτοκίνητο της νύφης. Ο Οσμάν έχει μια μαύρη Lamborghini ενός εκατομμυρίου δολαρίων και την έφερε από τις ΗΠΑ με αεροπλάνο μόνο για να πάει η νύφη στον γάμο!



Το ζευγάρι πέρασε τον μήνα του μέλιτος σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία αλλά και στις Σεϋχέλλες.


Ειδήσεις σήμερα:

«Μόνιμη» επιδότηση ρεύματος και μειώσεις φόρων - Τι θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Γεράκια στο περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη ΔΕΘ - Δείτε φωτογραφίες

Απεγκλωβίστηκαν μετά από επιχείρηση 5 ωρών οι δυο τουρίστες που εντοπίστηκαν σε απόκρημνο βράχο στην Κέρκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης