ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Άγριο κράξιμο στον θεατή που περπατούσε μέσα στην ειδική - Δείτε βίντεο

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Άγριο κράξιμο στον θεατή που περπατούσε μέσα στην ειδική - Δείτε βίντεο

«Γιατί κυνηγάτε τον κόσμο, αυτό αγόρι μου δεν είναι δικό σου, είναι όλου του κόσμου», είπε ένας άνδρας που δεν ήθελε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των ανθρώπων ασφαλείας και λίγο μετά πέρασε ξυστά του το αγωνιστικό - Οι χρήστες των social media δεν του χαρίστηκαν

typos-acropolis
Αδιανόητο ήταν το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο Λουτράκι την Παρασκευή στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με θεατές να περπατούν μέσα στην ειδική την ώρα που ο αγώνας εξελισσόταν κανονικά!

Σαν να μην έφτανε αυτό ένας εξ αυτών έκανε και φασαρία όταν άνθρωπος ασφαλείας του ζήτησε να κάνει στην άκρη και να συμμορφωθεί για να μην θέσει σε κίνδυνο την ίδια του την ασφάλεια αλλά και εκείνη των πληρωμάτων.

«Μπράβο σας. Μεγάλη επιτυχία. Δίνετε το καλό παράδειγμα», φωνάζει αγανακτισμένος ο υπεύθυνος για να πάρει την επική απάντηση, «Και πού να πάω;». Τα βάσανα του ανθρώπου δεν τελείωσαν εκεί που προσπαθούσε να πείσει τον παραβάτη πως αυτό που έκανε μπορεί να είχε μοιραία κατάληξη.

«Γιατί κυνηγάτε τον κόσμο, αυτό αγόρι μου δεν είναι δικό σου, είναι όλου του κόσμου», επιμένει ο αγνώστων λοιπών στοιχείων άνδρας και αποφασίζει να φύγει προς το πλάι, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν περάσει με μεγάλη ταχύτητα ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια περιστατικά, με αρκετούς θεατές να πηγαίνουν στα όρια των ειδικών και πέρυσι, όταν δηλαδή επέστρεψε στην Ελλάδα το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια:

Κλείσιμο

Όπως είναι λογικό με το που μοιράστηκε online το περιστατικό οι χρήστες του διαδικτύου έριξαν άγριο κράξιμο στον ασυνείδητο άνδρα, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως... κανονικά θα έπρεπε να τον χτυπήσει το αγωνιστικό για να βάλει μυαλό!







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης