Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Φαν Βέερτ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Φαν Βέερτ

Ο Τομ Φαν Βέερτ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις την Τετάρτη, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2024

Van_Veert
Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι πλέον ο Τομ Φαν Βέερτ καθώς ο 32χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε και τυπικά τη μεταγραφή του στην Ένωση, παίρνοντας τη φανέλα με τον αριθμό «9» στην πλάτη.

Η ΑΕΚ είχε φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Βόλο από την Τρίτη, όπως είχαν ανακοινώσει και οι κυανέρυθροι, και ο 32χρονος Ολλανδός φορ την ίδια μέρα είχε διευθετήσει τις λεπτομέρειες αναφορικά με το συμβόλαιό του.

Την Τετάρτη ο Φαν Βέερτ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Φαν Βέερτ αναμένεται να ενταχθεί αμέσως στις προπονήσεις του Ματίας Αλμέιδα καθώς έρχεται έτοιμος από την προετοιμασία του Βόλου, έχοντας αγωνιστεί και στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Κλείσιμο
Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Super League 1 με 17 γκολ αποτελεί την έβδομη προσθήκη της Ένωσης στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε μετά τους Πινέδα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Βίντα, Μουκουντί και Ελίασον.

Να υπενθυμίσουμε ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης φτάνει στην Αθήνα και η επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ, ο 30χρονος Γάλλος δεξιός μπακ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος την Πέμπτη θα ολοκληρώσει με τη σειρά του τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τομ Φαν Βέερτ από τον Βόλο ΝΠΣ. Ο Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Τομ Φαν Βέερτ γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1990 στο Σιντ Μιχιλσχέστελ της Ολλανδίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην RKVV, ομάδα της περιοχής του, και στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ντεν Μπος, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της σε 118 παιχνίδια (45 γκολ, 12 ασίστ).

Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε στην Εξέλσιορ. Με την ομάδα του Ρότερνταμ αγωνίστηκε μέσα στην επόμενη διετία σε 70 ματς (31 γκολ, 6 ασίστ). Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Γκρόνινγκεν, με την οποία μέτρησε 54 συμμετοχές, σκοράροντας 18 φορές (4 ασίστ).

Τον Αύγουστο του 2018 μετακόμισε στη Δανία υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άαλμποργκ, παίζοντας συνολικά σε 91 παιχνίδια (31 γκολ, 9 ασίστ). Τον Ιούλιο του 2021 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου ΝΠΣ και γρήγορα τράβηξε πάνω του τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του και τα γκολ του.

Έπαιξε σε 34 παιχνίδια στη σεζόν 2021-22, πετυχαίνοντας 17 τέρματα, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε τρία ματς πρωταθλήματος και να σκοράρει μια φορά.

Τομ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»
.

Ειδήσεις σήμερα:

Κομισιόν: Προτείνει πλαφόν στο φυσικό αέριο και ανώτατο όριο στα έσοδα εταιρειών ηλεκτρικού ρεύματος

Πούτιν: Τέλος στο ρωσικό φυσικό αέριο αν μπει πλαφόν στις τιμές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εδώλιο για δύο κακουργήματα «δείχνει» ο εισαγγελέας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης