Ευρωμπάσκετ 2022: Απορρίφθηκε η ένσταση της Τουρκίας για τα χαμένα 22'' με τη Γεωργία

Ευρωμπάσκετ 2022: Απορρίφθηκε η ένσταση της Τουρκίας για τα χαμένα 22'' με τη Γεωργία

Συνεχίζεται η έρευνα της FIBA για τα επεισόδια στη φισούνα και τα αποδυτήρια

-turkey-georgia
H FIBA ανακοίνωσε την απόρριψη της ένστασης που κατέθεσε η Τουρκία στην αναμέτρηση με την Γεωργία για τα 22΄΄ που κύλησαν, μετά το... θερμό επεισόδιο του Κορκμάζ με τον Σανάτζε, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή και των δύο. Παράλληλα η ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι συνεχίζεται η έρευνα για τις καταγγελίες της ομάδας του Εργκίν Αταμάν για επίθεση στους διαδρόμους έξω από τα αποδυτήρια.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από την λήξη της αναμέτρησης με αντίπαλο την Γεωργία, η τουρκική ομοσπονδία κατέθεσε ένσταση για λάθος στο χρονόμετρο και την απώλεια 22'' (το ρολόι κύλησε για 22 δευτερόλεπτα όσο το ματς είχε διακοπεί). Αφού εξετάστηκε όλο το υλικό και οι αποδείξεις που κατατέθηκαν ο δικαστής αποφάσισε ότι:

Ενώ όντως υπήρξε λάθος στον χρόνο κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, η τουρκική ομοσπονδία απέτυχε να στηρίξει την ένστασή της πως εάν δεν υπήρχε πρόβλημα με τον χρόνο, το αποτέλεσμα του αγώνα θα ήταν διαφορετικό. Ως συνέπεια αυτού και δεδομένου του αποτελέσματος η ένσταση απορρίφθηκε.

Αναφορικά με τις καταγγελίες και από τις δύο ομοσπονδίες για όσα έγιναν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια στα οποία ενεπλάκησαν παίκτες και μέλη και των δύο ομάδων, συνεχίζεται η έρευνα. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί η FIBA θα αποφασίσει για τυχόν τιμωρίες».


Ειδήσεις σήμερα

Ο «σεξουαλικός φάκελος» του Μακρόν - Οι... καυτές λεπτομέρειες που γνώριζε ο Τραμπ

Χάρης ο εξορκιστής και το σατανικό κύκλωμα της Θεσσαλονίκης

Βραζιλιάνικη φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την παρουσίαση του Μαρσέλο - Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης