ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
US Open: Η ξανθιά που πίνει μπίρες μονορούφι «ξαναχτύπησε»

US Open: Η ξανθιά που πίνει μπίρες μονορούφι «ξαναχτύπησε»

Η Μέγκαν Λάκι έδωσε το παρών και στη φετινή διοργάνωση, και το US Open την καλωσόρισε όπως της αρμόζει

chugger
Σε... παράδοση για το Αμερικανικό Όπεν τείνει να εξελιχθεί η παρουσία της Μέγκαν Λάκι στους αγώνες τένις και η επίδειξη του ταλέντου της στην κατανάλωση μεγάλων ποτηριών μπίρας μονορούφι.

Η εντυπωσιακή Αμερικανίδα είχε γίνει viral στο περσινό US Open, όταν η κάμερα την κατέγραψε - τουλάχιστον δύο φορές - να «κατεβάζει» ένα μεγάλο ποτήρι μπίρας σε δευτερόλεπτα, ενώ καθόταν στις κερκίδες.



Η ενθουσιώδης αντίδραση της ξανθιάς κοπέλας όταν πρόσεξε την κάμερα να εστιάζει πάνω της και η εμφανής αγάπη της για το τένις (και προφανώς... τις μπίρες) την μετέτρεψε σε viral σελέμπριτι, με τα βιντεάκια του «σόου» της να κοινοποιούνται από χιλιάδες χρήστες στα social media και να προσελκύουν αμέτρητα likes.

Ως γνήσια λάτρης του τένις, η Μέγκαν Λάκι δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη φετινή διοργάνωση. Εχθές ο λογαριασμός του US Οpen στο Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τη νεαρή να αρπάζει την μπίρα του συνοδού της και να την πίνει μονορούφι όταν εστιάζει πάνω της η κάμερα, με το κοινό να χειροκροτά με ενθουσιασμό. «Κοντεύει πια να γίνει παράδοση», έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης, με την ίδια την Λάκι να σχολιάζει από κάτω «Μου λείψατε παιδιά!»

Κλείσιμο
Η φαν του τένις αστειεύτηκε μάλιστα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, όπου ανέβασε το viral βίντεο, λέγοντας ότι κάποια... Σερένα Γουίλιαμς κατάφερε να την επισκιάσει.

Δείτε τα βίντεο από το περσινό US Οpen:






Ειδήσεις σήμερα

Γυναίκα επιχειρηματίας από το Κολωνάκι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στα Κουφονήσια

Στα σκαριά μόνιμος μηχανισμός επιδοτήσεων ηλεκτρικού ρεύματος

Κακοκαιρία «εξπρές»: Πλημμύρισε το βράδυ η Θεσσαλονίκη - Ποιες περιοχές επηρεάζονται από τις καταιγίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης