Formula 1: Ο Φέτελ είναι έτοιμος για… Ακρόπολις - Δείτε βίντεο

Formula 1: Ο Φέτελ είναι έτοιμος για… Ακρόπολις - Δείτε βίντεο

Ο Γερμανός έμεινε μόλις δέκατος-ένατος στο Q1 της μάχης του Ζάντβοορτ και ως συνέπεια, θα εκκινήσει τον δέκατο-πέμπτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 του 2022 από την ουρά του grid

vettel
Άδοξο φινάλε είχε το πρώτο μέρος των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Ολλανδίας για τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός έμεινε μόλις δέκατος-ένατος στο Q1 της μάχης του Ζάντβοορτ και ως συνέπεια, θα εκκινήσει τον δέκατο-πέμπτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 του 2022 από την ουρά του grid.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 που έχει ήδη ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το σπορ, ήταν σε γρήγορο γύρο που μάλιστα πιθανώς θα του εξασφάλιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διαδικασίας, ώσπου ένα λάθος τον καταδίκασε σε αποκλεισμό.
Κλείσιμο
 O Γερμανός είχε έξοδο στη στροφή 13 του Ζάντβοορτ, με αποτέλεσμα να βγει στην αμμοπαγίδα και να οδηγήσει την Aston Martin AMR22 με τρόπο που τον καθιστά… ετοιμοπόλεμο για το επικείμενο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

«Πάτησα άμμο με τους αριστερούς τροχούς μου στην είσοδο της στροφής κι αυτό με οδήγησε εκτός αγωνιστική γραμμής και εν συνεχεία εκτός πίστας. Αιφνιδιάστηκα από την άμμο. Μέχρι εκείνο το σημείο είχα πολύ καλό χρόνο και θα περνούσα με άνεση στο Q2. Ίσως είχα ταχύτητα και για πρόκριση στο Q3. Είναι κρίμα», είπε ο Φέτελ.

Δείτε την έξοδο του 35χρονου…


Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης