Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία βίντεο που δείχνει τον Πάβελ Νέντβεντ να χορεύει με τρεις ημίγυμνες γυναίκες και μάλιστα να πιάνει το στήθος της μιας εξ' αυτών!
Ο Τσέχος που έγραψε ιστορία με την φανέλα της Γιουβέντους (κέρδισε και Χρυσή Μπάλα) και είναι πλέον διευθυντής της λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τη Ρόμα στο Τορίνο διοργάνωσε πάρτι και όπως δείχνει το βίντεο ήταν σε μεγάλα κέφια.
Υπό τους ήχους του Ενρίκε Ιγκλέσιας ξεφαντώνει μαζί με τις κοπέλες και φαίνεται να είναι μεθυσμένος!
Ο Νέντβεντ αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, τουλάχιστον στα χαρτιά, δεδομένου ότι χώρισε με τη γυναίκα του. Ωστόσο, πρόσφατα τα ΜΜΕ έγραψαν για την πιθανή του σχέση με τη δημοφιλή τραγουδίστρια και ηθοποιό Ντάρα Ρόλινς.
Η Ντάρα Ρόλινς
Κλείσιμο
Η Ντάρα έχει αρκετές κοινές φωτογραφίες με τον Νέντβεντ στα κοινωνικά της δίκτυα, ενώ αυτές αποκαλύφθηκαν και από το γεγονός ότι η τραγουδίστρια έβαλε την καρδιά της στην περιγραφή.
Στην Ιταλία κυκλοφόρησαν δύο βίντεο και στο πρώτο δεν μπορούσε κανείς να είναι σίγουρος ότι αυτός είναι ο Νέντβεντ. Στο δεύτερο όμως είναι εμφανές!
Ο Πάβελ που ήταν ο εγκέφαλος της Γιουβέντους και της εθνικής Τσεχίας κλείνει αύριο (30/8) τα 50α του χρόνια και το γιόρτασε προκαταβολικά!
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.