Premier League, Σαουθάμπτον- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Πρώτο «διπλό» με υπογραφή Μπρούνο

Premier League, Σαουθάμπτον- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Πρώτο «διπλό» με υπογραφή Μπρούνο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ντεμπούτο Κασεμίρο, δεν ξεκίνησε βασικός ο Ρονάλντο

FbK1AZkVsAEbfPA
Η Γιουνάιτεντ είναι ξανά εδώ! Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ πέρασε από το Σεντ Μέρις, πέτυχε το πρώτο διπλό της σεζόν και πήρε μεγάλη ανάσα.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ 

Το υπέροχο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες έκρινε το ματς με τη Σαουθάμπτον (1-0), με τον Τεν Χαγκ να επιμένει στη συνταγή νίκης, αφήνοντας τους Κριστιάνο, Μαγκουάιρ εκτός ενδεκάδας. Εκανε ντεμπούτο ο Κασεμίρο.


Όπως ήταν αναμενόμενο, η Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε ακριβώς με την ίδια διάταξη, όπως τη Δευτέρα το βράδυ απέναντι στη Λίβερπουλ. Οι παίκτες του Τεν Χαγκ μπήκαν δυνατά, προσπάθησαν να πιέσουν, είχαν την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να κάνουν τη διαφορά. Οι «Αγιοι» ήταν εξαιρετικά στημένοι, είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους και δεν άφησαν τον αντίπαλο να απειλήσει. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 19' για να έρθει η πρώτη μεγάλη φάση του ματς.

Η Μάντσεστερ πάτησε στην περιοχή της Σαουθάμπτον, αλλά οι προσπάθειες των Μπρούνο, Ελάνγκα και Έρικσεν σε... τετραπλή ευκαιρία, σταμάτησαν είτε πάνω στον Γουόκερ – Πίτερς είτε στον Μπαζούνου.

Κλείσιμο
Η απάντηση της Σαουθάμπτον ήρθε στο 31'. Ο Μπέλα – Κότσαπ βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντε Χέα. Οι παίκτες του Χάζενχουτλ πήραν τα πάνω τους και στο 37΄ο Ανταμς αν ήταν λίγο πιο υπομονετικός θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά.

Η Γιουνάιτεντ με γκολάρα Μπρούνο πήρε τα πάνω της
Η Μάντσεστερ μπήκε δυνατά στην επανάληψη, έστειλε απειλητικό μήνυμα με τον ΜακΤόμινεϊ και στο 55' βρήκε δίχτυα. Η μπάλα... χάθηκε, ο Ελάνγκα από δεξιά βρήκε τον Σάντσο, αυτός άνοιξε στον Ντάλοτ, η σέντρα του βρήκε τον Μπρούνο και ο Πορτογάλος στην κίνηση με μονοκόματο δεξί σουτ διαμόρφωσε το 1-0. Μάλιστα, μόνο ο Σαλάχ (54), ο Κέιν (49) και ο Σον (45) έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ στην Premier από τον Φερνάντες (37) από το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2020.
Οι «Aγιοι» ανέβασαν στροφές, εκμεταλλεύθηκαν την χαλάρωση της αντιπάλου και στο 69' πλησίασαν στην ισοφάριση, αλλά ο Ντε Χέα με τρομερή επέμβαση στην κεφαλιά του Τζο Αρίμπο κράτησε το μηδέν. Ο Κριστιάνο δεν έκανε τη διαφορά, ο Κασεμίρο πήρε άρωμα Premier League και η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει τη δεύτερη διαδοχική νίκη.


Βέβαια, στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να έρθει το σοκ, αλλά ο Νταλότ έδιωξε στη γραμμή στο ψαλιδάκι του Μαρά. Η Mάντσεστερ πέτυχε δυο σερί νίκες στην Premier League για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο, όταν είχε κερδίσει τις Μπράιτον και Λιντς.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Τους σκέπασε με ρούχα και τους έκαψε ζωντανούς - Το άγριο έγκλημα στην Αίγινα το 2015 και η σύλληψη στη Μάλτα

«Οι δημοσκοπήσεις διαψεύδουν ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα», σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών στα νησιά του νοτίου Αιγαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης