Κασεμίρο: «Δεν κρατιέμαι, είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά και να κερδίσω τρόπαια»

Κασεμίρο: «Δεν κρατιέμαι, είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά και να κερδίσω τρόπαια»

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Κασεμίρο, που ανυπομονεί να πιάσει δουλειά στο «Ολντ Τράφορντ»

casemiro-utd
Έτοιμος για να αγωνιστεί για τους «κόκκινους διαβόλους» είναι ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τις φανέλες της νέας του ομάδας και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Ο Κασεμίρο υποσχέθηκε πως θα δίνει πάντα, τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες, ό,τι περισσότερο μπορεί και τόνισε πως θέλει να πιάσει άμεσα δουλειά, ξεκινώντας και από την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας για να προσαρμοστεί ακόμη καλύτερα.

Αναλυτικά κάποια από τα πιο σημαντικά κομμάτια της συνέντευξης:

«Είναι μια νέα δοκιμασία. Είμαι απολύτως ενθουσιασμένος. Νιώθω σαν να είμαι 18-20 χρόνων. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να βρεθώ ανάμεσα στους συμπαίκτες μου και να παίξω στο γήπεδο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Δεν μπορώ να περιμένω, θέλω να παράξω πράγματα στο γήπεδο και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κερδίσει παιχνίδια και τρόπαια.

Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Αγγλία. Η Πρέμιερ Λιγκ ήταν όνειρο για μένα, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Είναι ο σεβασμός που έχουν οι οπαδοί για τους παίκτες και ανάποδα, οι παίκτες προς τους διαιτητές, το πάθος για τους συλλόγους. Όταν πας από το αεροδρόμιο προς την πόλη αισθάνεσαι το ποδόσφαιρο στον άερα. Το γήπεδο μιλάει από μόνο του. Το έδαφος μυρίζει ποδόσφαιρο.

Ζητώ ειλικρινή συγγνώμη από εσάς και τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που δεν μπορώ να μιλήσω αγγλικά, αλλά θέλω να μελετήσω και να μάθω τη γλώσσα το συντομότερο δυνατό με στόχο να μάθω την αγγλική κουλτούρα, να μπορώ να μιλήσω με τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου, τους υπαλλήλους του συλλόγου και να τους δείξω ότι είμαι κι εγώ έναν από αυτούς.

Πιστεύω ότι είμαι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να δουλεύει σκληρά. Ένας παίκτης που δεν δίνει τα πάντα μόνο στο γήπεδο αλλά και πέραν των 90', στις προπονήσεις, και αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. Προπονείσαι όπως παίζεις. Είμαι από εκείνους που θέλουν να γυρνάνε σπίτι και να ξέρουν ότι έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου, η νοοτροπία και γι' αυτό θα δώσω τα πάντα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να δώσω το 120% σε κάθε ματς».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Φρεντ, με τον οποίο θα προσπαθήσουν να... τρέξουν τον άξονα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως αυτόν της εθνικής Βραζιλίας.

Κλείσιμο
«Πριν έρθω εδώ μίλησα με τον Φρεντ. Είναι φίλος μου με τον οποίο παίζουμε μαζί στην εθνική εδώ και αρκετά χρόνια, σε αρκετά ματς. Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και γι' αυτό παίζει για τόσο για τη Γιουνάιτεντ όσο και για τη Βραζιλία, όπου δεν είναι και πολύ εύκολο να μπεις. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Έχει πολλές ικανότητες, είναι ένας παίκτης με καλή κίνηση. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γρασίδι. Θεωρώ ότι θα με βοηθήσει πάρα πολύ στον σύλλογο και χωρίς αμφιβολία είναι πολύ σημαντικό για μένα που υπάρχει ακόμη ένας Βραζιλιάνος εδώ», είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης