Το «ευχαριστώ» Τσέφεριν σε Μητσοτάκη για τη στήριξη της Ελλάδας στην UEFA στη μάχη με την ESL

Το «ευχαριστώ» Τσέφεριν σε Μητσοτάκη για τη στήριξη της Ελλάδας στην UEFA στη μάχη με την ESL

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της UEFA, με τους δύο άνδρες να συζητούν τα ανοικτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου - Ο Σλοβένος παράγοντας ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για τη θέση της Ελλάδας στο καυτό ζήτημα της European Super League

22-08-24_0010__DPD5870
Η πλήρης εφαρμογή  της Ολιστικής Μελέτης που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και οι γενικότερες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης στη συνάντηση που είχαν σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο Σλοβένος πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη σταθερή θέση της Ελλάδας κατά της δημιουργίας της περίφημης European Super League, που αποτελεί σχέδιο ορισμένων μεγάλων κλαμπ και ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η θέση αυτή εκφράστηκε με κατηγορηματικό τρόπο πριν από λίγες εβδομάδες και ενώπιον του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου εκδικάστηκε η προσφυγή της ESL.

22-08-24_0004__DPC5584


Συζητήθηκαν επίσης οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την UEFA και τη FIFA, για την επίλυσή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του, στην αρχή της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης είπε στον κ. Τσέφεριν ότι η Ελλάδα «ξεκάθαρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν το ποδόσφαιρο και εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει «όλα τα εκκρεμή ζητήματα».

Κλείσιμο
22-08-24_0015__DPD5958


Σημείωσε δε με νόημα ότι «στον βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε, σεβόμενοι την ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που έχουμε κληρονομήσει».

«Έχουμε τη στήριξή σας, έχουμε τον σωστό προσανατολισμό και την καθοδήγηση και θα τα καταφέρουμε», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με δύο σορούς σε Κέα και Σαρωνικό - Άγνωστο αν ανήκουν στους δύο αγνοούμενους κολυμβητές στο Σούνιο

Μήνυμα του 112 στη Θεσσαλονίκη για την κακοκαιρία – «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις»

«Ποτάμια» οι δρόμοι σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Κορυδαλλό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης