Βανέσα Μπράιαντ: Ζητά αποζημίωση 75 εκατ. δολαρίων για δημοσίευση φωτογραφιών

Βανέσα Μπράιαντ: Ζητά αποζημίωση 75 εκατ. δολαρίων για δημοσίευση φωτογραφιών

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ ζητά αποζημίωση από την κομητεία του Λος Άντζελες για ψυχική οδύνη λόγω της δημοσίευσης των φωτογραφιών

kobe
Συνεχίζεται στο Λος Άντζελες η δίκη της οικογένειας του Κόμπι Μπράιαντ μετά από την αγωγή που κατέθεσε κατά της κομητείας της πόλης της Καλιφόρνιας. 

Η Βανέσα Μπράιαντ που έχασε σε δυστύχημα με ελικόπτερο τον σύζυγο της, Κόμπι, και την 13χρονη κόρη της Τζιάνα, λόγω της δημοσίευσης φωτογραφιών από τον τόπο της συντριβής κυνήγησε το θέμα δικαστικά και κατά την 10η ημέρα της δίκης ζήτησε 75 εκατ. δολάρια ως αποζημιώση. 



Η αποζημίωση αφορά   παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και αμέλεια για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τη συντριβή του ελικοπτέρου. Υπάλληλοι της κομητείας έδωσαν στη δημοσιότητα της φωτογραφίες μετά από το δυστύχημα και έκαναν έξαλλη την Βανέσα Μπράιαντ. 

Η χήρα δήλωσε πως δεν μπορεί να ζει με αυτό τον φόβο και τόνισε ότι βλέπει εφιάλτες λόγω εκείνων των φωτογραφιών.  Τον περασμένο Νοέμβριο, η κομητεία συμφώνησε να πληρώσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια για την ψυχική οδύνη που προκλήθηκε σε δύο από τις οικογένειες που έχασαν συγγενείς στο δυστύχημα – αλλά η κυρία Μπράιαντ αρνήθηκε να δεχθεί την συγκεκριμένη αποζημίωση.

Μαζί με την Βανέσα είναι και η οικογένεια του Κρις Τσέστερ ο οποίος έχασε κόρη και σύζυγο στο δυστύχημα. 

Ο δικηγόρος των δύο οικογενειών Τζέρομ Τζάκσον,  ζήτησε έως και 2,5 εκατομμύρια δολάρια για κάθε ένα από τα δύο χρόνια συναισθηματικής δυσφορίας, συν 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε χρόνο μελλοντικής αγωνίας. Η Βανέσα είναι 40 ετών και ο δικηγόρος υπολογίζει πως θα πρέπει να εισπράτει τουλάχιστον για τα επόμενα 30 χρόνια. 

Θυμίζουμε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2020. 


Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Κόρινθος: Το σημείο της τραγωδίας με την 6χρονη - «Πανικοβλήθηκα» είπε ο πατέρας

«Ποτάμια» οι δρόμοι σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Κορυδαλλό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης