Η μητέρα της Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό στο βάδην: «Δεν γεννήθηκε με το μετάλλιο στα χέρια»

Η μητέρα της Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό στο βάδην: «Δεν γεννήθηκε με το μετάλλιο στα χέρια»

Η Παναγιώτα Ντρισμπιώτη μίλησε για τη σκληρή δουλειά και τα εμπόδια που είχε να ξεπεράσει η 38χρονη χρυσή πρωταθλήτρια και δήλωσε για την κόρη της: «Τώρα δικαιώθηκε»

drismpioti_xr
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο και έκανε περήφανη στην Ελλάδα. Εξίσου περήφανη  δήλωσε και η μητέρα της Παναγιώτα, καθώς η κόρη της έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που σημείωσε ένα αξιοζήλευτο «νταμπλ» σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια σε διάστημα τεσσάρων ημερών!

«Δεν ήθελε να μου πει ότι θα κατέβει για το μετάλλιο. Ήθελε να πάει για να απολαύσει την κούρσα, μου είπε» εκμηστηρεύθηκε η Παναγιώτα Ντρισμπιώτη και δήλωσε συγκινημένη και ευτυχισμένη για τις εκπληκτικές επιδόσεις της κόρης της.

Όπως εξήγησε η ίδια, η Αντιγόνη πριν καταφέρει να ανέβει θριαμβευτικά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου -και μάλιστα δις (!)- είχε πολλά εμπόδια να ξεπεράσει. «Δεν γεννήθηκε κανένα παιδί με το μετάλλιο στα χέρια, όλοι τους πάλεψαν για αυτό» και συνέχισε: «Η Αντογόνη πήρε αυτό που ήθελε. Μπράβο της, αυτό λέω σαν μάνα!».



Κλείσιμο
Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις στερήσεις και τις κακουχίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη τα τελευταία χρόνια προκειμένου να επιτύχει τον στόχο της, αλλά και στη σκληρή δουλειά για να φτάσει να κατακτήσει το χρυσό ξανά. «Εδώ και δύο χρόνια δεν κάναμε όλοι μαζί γιορτές, όχι σαν οικογένεια. Τώρα δικαιώθηκε. Κάθε μέρα είναι γιορτή για εμάς, όταν είμαστε μαζί σαν οικογένεια».

Η στιγμή της απονομής του χρυσού στην Ντρισμπιώτη:



Ειδήσεις σήμερα:

40χρονος από το Βελεστίνο παρενόχλησε σεξουαλικά Αμερικανίδα φοιτήτρια που φιλοξενούσε στο σπίτι του

1.500 μετανάστες προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα από τον Έβρο μέσα σε ένα 24ωρο, λέει ο Θεοδωρικάκος

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έπαιξα έχοντας μάθει δέκα λεπτά πριν ότι έφυγε ο αδελφός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης