Από τον Τσάπα… στην ΑΕΚ η πρώην πρόεδρος του Ιωνικού Χριστίνα Σκέντζιου

Από τον Τσάπα… στην ΑΕΚ η πρώην πρόεδρος του Ιωνικού Χριστίνα Σκέντζιου

Η κυρία Σκέντζιου αυτοπαρουσιάστηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ως Assistant General Manager της μπασκετικής ΑΕΚ - Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Τσάπα

SKENTZIOU
Η εμπλεκόμενη στην υπόθεση του Ελληνα crypto Βαγγέλη Τσάπα, Χριστίνα Σκέντζιου ανακοίνωσε την… μεταγραφή της από τον Ιωνικό Νικαίας στην ΑΕΚ.

Η κυρία Σκέντζιου αυτοπαρουσιάστηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ως Assistant General Manager της μπασκετικής ΑΕΚ, κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι έχει ξεμπερδέψει νομικά με το σκάνδαλο στην ΚΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ (με τα χρήματα που είχε σηκώσει από το ταμείο της ομάδας «με εντολή Τσάπα» όπως η ίδια είχε ισχυριστεί).
skentziou-insta


298698391_455621699788870_4839331177396892576_n

Να θυμίσουμε ότι το σίριαλ γύρω από τα έργα και τις ημέρες του Βαγγέλη Τσάπα, διάσημου πλέον με το προσωνύμιο «ο Έλληνας Crypto» είχε συνεχιστεί με εξώδικα.

Κλείσιμο
Στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της παράξενης υπόθεσης, η κυρία Χριστίνα Σκέντζιου, πρώην στενή συνεργάτιδα του Βαγγέλη Τσάπα και για ένα διάστημα πρόεδρος του Ιωνικού Νικαίας, προσπάθησε να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή της, αποκρούοντας τις κατηγορίες περί υπεξαίρεσης χρημάτων τις οποίες είχε εξαπολύσει εναντίον της η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός.

Κατόπιν εσωτερικού λογιστικού ελέγχου αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει ένα ανεξήγητο έλλειμμα 215.800 ευρώ από το ταμείο της ομάδας. Ακολούθησε εξώδικο της ΚΑΕ προς τη Χριστίνα Σκέντζιου, διά του οποίου το Δ.Σ. του Ιωνικού Νίκαιας απαιτούσε από εκείνη (ως μόνη χειρίστρια του τραπεζικού λογαριασμού της ΚΑΕ) να δικαιολογήσει τον λόγο και τον σκοπό που έγιναν δύο αναλήψεις σε μετρητά από την Τράπεζα Πειραιώς, ύψους 200.000 και 15.800 ευρώ, στις 20 και 22 Οκτωβρίου 2020 αντιστοίχως.

Οι άνθρωποι του Ιωνικού είχαν ζητήσει από την κυρία Σκέντζιου να επιστρέψει αυτά τα χρήματα, εφόσον ήταν ακόμη στην κατοχή της, αλλιώς να δηλώσει συγκεκριμένα πού ή σε ποιον κατέληξαν. Επιπλέον, η κυρία Σκέντζιου κλήθηκε να δώσει ακριβείς απαντήσεις σχετικά με το πόσες επιταγές σε βάρος του λογαριασμού της ΚΑΕ είχε παραλάβει από την τράπεζα, πόσες είχε εκδώσει προς ποιους και για ποιο λόγο - αλλά και να επιστρέψει όσες επιταγές εξακολουθούσαν να βρίσκονται στην κατοχή της.

Από την πλευρά της η κυρία Σκέντζιου απάντησε στο Δ.Σ. της ΚΑΕ Ιωνικός με εξώδικο, το οποίο επιδόθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2022. Σε αυτό παραδεχόταν μεν ότι ήταν η ίδια που είχε πραγματοποιήσει τις δύο επίμαχες αναλήψεις και χαρακτήριζε τον εαυτό της «υποχείριο όργανο» του Βαγγέλη Τσάπα.

Κατόπιν δικής του εντολής, όπως τόνιζε η κυρία Σκέντζιου, «σήκωσε» από τον λογαριασμό του Ιωνικού 215.800 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Θέματος τους τελευταίους μήνες γίνονταν επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να επιστραφούν τα χρήματα στην ΚΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ.

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Τσάπα

Σχετικά με την υποθεση της ανάληψης των 216.000 ευρώ από την Χριστινα Σκεντζιου, ο Βαγγελης Τσάπας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Στις 16/5/2022 με κάλεσε η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού όπως είχε την δυνατότητα, ν' απολογηθώ για την υποθέςη που είχε πάρει έκταση στον τύπο περί της ανάληψης των 216.000 από την Κα Σκεντζιου και την παράδοση των χρημάτων σε μένα .

Παρέδωσα με υπόμνημα μου στην επιτροπή όλα τα επίσημα τραπεζικά στοιχεία - καταθετηρια που αποδεικνύουν ότι ο πραγματικός καταθέτης των 216.000 ήμουν εγώ .

Και ουδέποτε η κα Σκιεντζου είχε σηκώσει έτσι ξαφνικά το ταμείο. Η απόφαση της ΕΕΑ γι αυτήν την υπόθεση ήταν η παρακάτω...

ΚΑΕ Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, Χριστίνα Σκέντζιου και Ευάγγελος Τσάπας, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις, σχετικά με την ανάληψη του μετοχικού κεφαλαίου ποσού 215.800 ευρώ από την τότε Πρόεδρο και Δ/νουσα Σύμβουλο Χριστίνα Σκέντζιου, ''χωρίς κανένα απολύτως παραστατικό'' και την φερόμενη παράδοσή του στον Ευάγγελο Τσάπα. 
Δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία. Δεν προέκυψε παράβαση. Η απόφαση της ΕΕΑ που είναι ο αρμόδιος θεσμικός φορέας με καλύπτει πλήρως και δεν έχω πρόθεση να προσθέσω κάτι άλλο».


Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου στον Σοϊλού - «Η Τουρκία εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους»

To ΥΠΕΝ διερευνά τα περιστατικά θανάτωσης αρκούδων στη Φλώρινα

Νέες καταγγελίες κατά του R. Kelly - Έκανε σεξ με την ανήλικη βαφτιστήρα του «εκατοντάδες φορές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης