Αναβρασμός στη Σλόβαν πριν τον Ολυμπιακό: Σκέφτεται να την πουλήσει ο ιδιοκτήτης της

Αναβρασμός στη Σλόβαν πριν τον Ολυμπιακό: Σκέφτεται να την πουλήσει ο ιδιοκτήτης της

Ο Ιβάν Κμοτρίκ ξέσπασε για τα συνεχή πρόστιμα που «τρώει» η ομάδα λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών της

slovban
O ιδιοκτήτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ιβάν Κμοτρίκ έβαλε «φωτιές» στον Τύπο της Σλοβακίας και στους φίλους της ομάδας του, καθώς εξέφρασε την σκέψη του να «ξεφορτωθεί» το κλαμπ, λόγω των πολλών προστίμων που έχει πληρώσει για τις συμπεριφορές των οπαδών.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League έθεσε θέμα παραμονής του στο κλαμπ.

Το τελευταία «φιρμάνι» της UEFA καλεί τους πρωταθλητές Σλοβακίας να πληρώσουν πρόστιμο 78.000 ευρώ για την συμπεριφορά τους στο ματς με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη ενώ η εξέδρα των οργανωμένων στο «Tehelné Pole» θα παραμείνει κλειστή στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (11/8), το οποίο σημαίνει χαμένα έσοδα για τον σύλλογο.

Τα τελευταία χρόνια έχει πληρώσει ακριβά ουκ ολίγες φορές για τις συμπεριφορές των οπαδών της και αυτό έχει προκαλέσει την οργή της διοίκησης. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Κμοτρίκ sr. παραχώρησε δηλώσεις στο «sport24.pluska.sk» και τόνισε πως... βαρέθηκε να πληρώνει πρόστιμα και σκέφτεται να «ξεφορτωθεί» την ομάδα του.

«Αν μιλάμε για την παραμονή μου στη Σλόβαν, ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να φύγω είναι ότι πληρώνουμε συνεχώς πρόστιμα ή μας κλείνουν το γήπεδο. Είναι ήδη ανυπόφορο Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώνουμε πρόστιμα κάθε μέρα. Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία γεγονότα, που με ανάγκασε να σκεφτώ ξανά να "ξεφορτωθώ" την Σλόβαν», ανέφερε στις δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας των Σλοβάκων.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταϊβάν: Δείτε εικόνες από τα στρατιωτικά γυμνάσια της Κίνας με αληθινά πυρά γύρω από τη νήσο

Φρίκη στη Ρόδο: Νονά κακοποιούσε τα δίδυμα, ανήλικα, βαφτιστήρια της

Σταύρος Ψυχάρης: Το τελευταίο αντίο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης