Ιλάρι Μπλάζι: Οι «καυτές» της πόζες στην Τανζανία μετά το διαζύγιο με τον Τότι

Ιλάρι Μπλάζι: Οι «καυτές» της πόζες στην Τανζανία μετά το διαζύγιο με τον Τότι

Η Ιλάρι Μπλάζι πήρε τα παιδιά και την αδελφή της και έφυγε διακοπές στην Τανζανία για να ξεχάσει το διαζύγιο και να σκεφτεί την επόμενη ημέρα στη ζωή της μετά τον Φραντσέσκο Τότι

ilari_33
Λίγες ημέρες μετά από το διαζύγιο της με τον Φραντσέσκο Τότι η Ιλάρι Μπλάζι πήρε το αεροπλάνο και από τη Ρώμη βρέθηκε στην Ιταλία για να χαλαρώσει και να σκεφτεί.

Μετά από 17 χρόνια γάμου ο Τότι δεν είναι πλέον και επίσημα με την Ιταλίδα μοντέλα και ηθοποιό αφού ανεπίσημα για πολύ καιρό δεν ήταν ζευγάρι.

Την Ιλάρι Μπλάζι ακολούθησαν στην Τανζανία τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Τότι αλλά και η αδελφή της που δούλευε στις δημόσιες σχέσεις του πρώην αρχηγού της Ρόμα!

Όλοι μαζί απολαμβάνουν τη μαγεία του αρχιπελάγους της Ζανζιβάρης με την Ιλάρι να κάνει και σαφάρι!



Κλείσιμο


Η μοντέλα ήθελε να απομακρύνει τα παιδιά από την Ιταλία μετά από το σάλο με το διαζύγιο και όσα γράφονται για τη σχέση του πατέρα τους με μια ανθοπώλισσα.

Παράλληλα ήθελε να καθαρίσει το μυαλό της από τις σκέψεις και να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα. Βέβαια με τις εμφανίσεις της στην παραλία και τις καυτές πόζες της είναι και πάλι θέμα στην Ιταλία!

ilari_3
ilari_2
ilari_1_2


Ο Τότι και η Μπλάζι, το διάσημο ζευγάρι της Ρώμης που κάποιοι αποκαλούν «Μπέκαμ της Ιταλίας» γνωρίστηκαν το 2002 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τρία χρόνια αργότερα, για να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των Ιταλών.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν από μερικούς μήνες περί κρίσης στο γάμο τους και απόφασής τους να χωρίσουν εξέπληξαν και στεναχώρησαν τους φαν τους.

Ακόμα μεγαλύτερο σοκ όμως προκάλεσαν οι φήμες ότι ο Τότι είχε απατήσει τη 41χρονη τηλεπαρουσιάστρια με τη Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλισσα που είναι φανατική οπαδός της Ρόμα.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι καρατόμησε τον αρχηγό της Κρατικής Ασφάλειας και τη Γενική Εισαγγελέα για «εσχάτη προδοσία»


Μεγιστάνας του real estate στο Ντουμπάι ξόδεψε στη Μύκονο 100.000 ευρώ σε σαμπάνιες Dom Perignon


Αυξήσεις- «φωτιά» σε βασικά είδη στην Τουρκία – Τα λεμόνια και οι πατάτες είναι ακριβότερα κατά 614%!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης