Εκτός εαυτού με γείτονά του ο Γενς Λέμαν: Ξήλωσε με αλυσοπρίονο το γκαράζ του επειδή του… έκοψε την θέα!

Εκτός εαυτού με γείτονά του ο Γενς Λέμαν: Ξήλωσε με αλυσοπρίονο το γκαράζ του επειδή του… έκοψε την θέα!

O άλλοτε τερματοφύλακας της Άρσεναλ και της Εθνικής Γερμανίας, όπως γράφει η Bild είχε εδώ και καιρό έντονη διαμάχη με έναν γείτονά του και αυτή τη φορά ξέφυγε για τα καλά

000_Par6199963
Ο πρώην Γερμανός τερματοφύλακας, Γενς Λέμαν, απασχόλησε και πάλι τα ΜΜΕ στην πατρίδα του για λάθος λόγους. O άλλοτε τερματοφύλακας της Άρσεναλ και της Εθνικής Γερμανίας, όπως γράφει η Bild είχε εδώ και καιρό έντονη διαμάχη με έναν γείτονά του και αυτή τη φορά ξέφυγε για τα καλά.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είχε ενοχληθεί από τις εργασίες του γείτονά του στο γκαράζ που διέθετε, γιατί του είχε κόψει την θέα που είχε από την βίλα του. Ο γείτονάς του συνέχισε τις εργασίες κανονικά και ο Λέμαν αποφάσισε να διαλύσει το γκαράζ του!

Αφού προσπάθησε να καταστρέψει την κάμερα ασφαλείας ώστε να μην καταγραφεί η πράξη του (δεν το κατάφερε) πήρε το αλυσοπρίονο και άρχισε να καταστρέφει το γκαράζ του γείτονά του. Ο τελευταίος κάλεσε άμεσα την αστυνομία, με τον Λέμαν μάλιστα να κατηγορείται ότι και στο παρελθόν του είχε προκαλέσει ζημιές 15.000 ευρώ στο γκαράζ του. Ο Λέμαν οδηγήθηκε στο τμήμα και η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Ο πρώην γκολκίπερ έχει μείνει άνεργος από την περσινή σεζόν, όταν απομακρύνθηκε από την διοίκηση της Χέρτα εξαιτίας ενός ρατσιστικού σχολίου που είχε κάνει για τον Ντένις Αογκό.

Πηγή: gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Τρομακτικό τροχαίο με έναν νεκρό και επτά τραυματίες στη Χαλκιδική - Δείτε φωτογραφίες

«Όλα τα σώματα κάνουν για την παραλία» λέει η Ισπανία και καλεί τις γυναίκες να ξεχυθούν στις πλαζ

Ο Μπερλουσκόνι εγκρίνει Σαλβίνι και Μελόνι για να ηγηθούν της επόμενης κυβέρνησης στην Ιταλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης