Formula 1: Ο Λεκλέρ βγήκε εκτός πίστας κι εγκατέλειψε
Ο οδηγός της Ferrari έχασε για μία ακόμα φορά φέτος τις ελπίδες για νίκη, εγκαταλείποντας μετά από έξοδο στον 17ο γύρο κι ενώ είχε αποκτήσει διαφορά ασφαλείας
Η κατάρα που κυνηγάει φέτος τη Ferrari και τον Σαρλ Λεκλέρ εμφανίστηκε και στην πίστα του Πολ Ρικάρ.
Ενώ ο Μονεγάσκος ήταν άνετα πρώτος και με διαφορά 10 δευτερολέπτων, έχασε τον έλεγχο το μονοθεσίου του και κατέληξε στον τοίχο με τα προστατευτικά ελαστικά.
Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν επρόκειτο για πρόβλημα με το μονοθέσιο του Λεκλέρ ή με λάθος του ίδιου του οδηγού.
Με το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα όλοι μπήκαν για αλλαγή ελαστικών, κάτι που επέτρεψε στον Φερστάπεν να βρεθεί στην κορυφή.
Κλείσιμο
Η κραυγή του Λεκλέρ
Στην ενδοεπικοινωνία με την ομάδα του, ο Μονεγάσκος ακούγεται να αναφέρει πρόβλημα στο γκάζι της F1-75 και αμέσως μετά να κραυγάζει «όχιιιιιιιι».
Σε εκείνο το σημείο ο Λεκλέρ ήλεγχε τον αγώνα, όντας στην κορυφή και με τον Μαξ Φερστάπεν να βρίσκεται αρκετά πίσω, έχοντας κάνει pit stop για αλλαγή ελαστικών.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.