ΑΕΚ: Τα χρήματα που δίνει για τον Βίντα

ΑΕΚ: Τα χρήματα που δίνει για τον Βίντα

Η ΑΕΚ προσφέρει συμβόλαιο με αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για να εντάξει στο δυναμικό της τον διεθνή Κροάτη αμυντικό, Νταμαγκόι Βίντα

24352883_2
Πλουσιοπάροχο συμβόλαιο προτείνει η ΑΕΚ στον Νταμαγκόι Βίντα προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες του έχει προταθεί συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξεως του 1,5 εκατ. το χρόνο.

Ο 33χρονος Κροάτης που την περασμένη περίοδο έπαιζε στην Μπεσίκτας έχει κασέ μεγαλύτερο από 2 εκατ. ευρώ το χρόνο αλλά όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας και να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.



Ο Βίντα είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Όσιγιεκ της Κροατίας. Είναι 98 φορές διεθνής και έχει πετύχει και 4 γκολ με την Κροατία. Μάλιστα το 2018 είχε φτάσει έως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία να χάνει την κούπα από τη Γαλλία. 

Κλείσιμο
Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην Λεβερκούζεν, στην Όσιγιεκ, στη Ντιναμό Κιέβου και στη Μπεσίκτας.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι «πασάδες» της Τουρκίας: Ελληνες ποδοσφαιριστές που τους κάνουν... τεμενάδες οι γείτονες

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Το Παρίσι επέλεξαν για τον μήνα του μέλιτος

Διπλασιάζονται σε 400.000 οι δικαιούχοι του «Τουρισμός για όλους»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης