ΠΑΟΚ: Τα αποκαλυπτήρια των νέων του εμφανίσεων

ΠΑΟΚ: Τα αποκαλυπτήρια των νέων του εμφανίσεων

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε στα social media τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας οι οποίες θα φορεθούν στους εντός και εκτός έδρας αγώνες

paok
Ασπρόμαυρη ρίγα, total black και άσπρη, συνθέτουν την τριπλέτα των επίσημων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2022-23.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε με την βοήθεια των παικτών της τις εμφανίσεις της με το μήνυμα: «Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας».

Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Λένε πως δεν υπάρχει τίποτα που να έιναι άσπρο ή μαύρο. Εμείς λέμε πως όλα είναι ασπρόμαυρα! Μπείτε στον δικό μας κόσμο φορώντας τις νέες φανέλες της σεζόν 2022-23.

Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας του Δικεφάλου σχεδιάστηκαν από τη Macron με σκοπό να σημαδέψουν τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας για τη σεζόν 2022-2023 και να γίνουν συνώνυμο επιτυχίας στα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας και UEFA Europa Conference League.


Κλείσιμο

Όλες οι φετινές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ συνθέτουν έναν αρμονικό συνδυασμό παράδοσης στη σχεδίαση με σύγχρονες καινοτομίες στην κατασκευή, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σύνολο που κάθε φίλαθλος της ομάδας πρέπει να έχει στη συλλογή του. Το διαπνεόμενο ύφασμα της στολής, που συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες σύνθεσης, προσφέρει εξαιρετική συμπεριφορά στο σώμα, βοηθώντας τον αθλητή στις κινήσεις που πραγματοποιεί.



Η 1η εμφάνιση της ομάδας συνεχίζει σε ριγέ ασπρόμαυρο σχέδιο με τρεις μαύρες και δύο λευκές ρίγες, σε συνδυασμό με λευκά μανίκια και ανοιχτή λαιμόκοψη. Η κλασική ριγέ στολή παρουσιάζεται ανανεωμένη, έχοντας ενσωματώσει σύγχρονα στοιχεία, ενώ διατηρεί τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της. Συνοδεύεται από λευκό παντελονάκι με μαύρες γραμμές στα πλαϊνά και λευκές κάλτσες .

Ανανεωμένη έρχεται και η μαύρη στολή της ομάδας, με το νέο design να ξεχωρίζει. Ένα μοντέρνο pattern σε γεωμετρικό μοτίβο σε μαύρο τόνο κυριαρχεί σε όλη την επιφάνειά της κάνοντας την επιβλητική.

Η 3η στολή του ΠΑΟΚ έκανε πράξη μια πραγματικά εναλλακτική πρόταση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ακολουθώντας την τάση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, η 3η φανέλα κυριαρχείται από το λευκό χρώμα , ενσωματώνοντας αρμονικά γκρι στοιχεία με μοντερνα σχεδίαση.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα δίωξη στη Ρούλα- Πήγε να σκοτώσει τη Τζωρτζίνα και την άφησε τετραπληγική

Το μοιραίο λάθος του 15χρονου - Έκανε όπισθεν στην Εθνική γιατί έχασε την έξοδο προς το σπίτι

Συμφωνία 30 δισ. δολαρίων μεταξύ Πενταγώνου και Lockheed για την παραγωγή 375 μαχητικών F-35
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης