Ντουράντ: Στο Πόρτλαντ ο KD, «φούντωσαν» οι φήμες για Μπλέιζερς

Ντουράντ: Στο Πόρτλαντ ο KD, «φούντωσαν» οι φήμες για Μπλέιζερς

Ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί η νέα ομάδα του Κέβιν Ντουράντ η επίσκεψη του σε σχολείο στο Πόρτλαντ έδωσε τροφή για σενάρια μεταγραφής τους στους Μπλέιζερς

KD
Στα τέλη Ιουνίου, ήρθε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ να... ανάψει φωτιές, αφού ο Dame ανέβασε μια φωτογραφία που έχει τον Κέβιν Ντουράντ με τη φανέλα των Μπλέιζερς παρέα με τον εαυτό του και τα σενάρια ξεκίνησαν για ένα δίδυμο που θα... τρομοκρατούσε τους αντιπάλους με την επιθετική γκάμα που διαθέτει.

Ο Nτουράντ λίγες ώρες μετά ζήτησε ανταλλαγή από τους Νετς και τα σενάρια ξεκίνησαν. Μάλιστα το όνομα του KD έπαιξε και συνεχίζει να παίζει για Γουόριορς και για πιθανή επιστροφή, με τον Κάρι να παλεύει να τον πείσει.

Ο σταρ των Νετς είπε να ρίξει κι άλλο... λάδι στη φωτιά, αφού εντοπίστηκε να παίζει μπάσκετ και να ρίχνει σουτάκια στο λύκειο Parkrose στο Πόρτλαντ, κάτι που έμπλεξε ξανά το όνομα του στις φημές για μετακόμιση στους Μπλέιζερς, μετά από εκείνο το περίφημo post του Λίλαρντ.



Mπορεί να είναι τυχαία η περιοχή που διάλεξε. Μπορεί και όχι όμως. Κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει στο κεφάλι του Ντουράντ, του πιο hot ονόματος των τελευταίων ημερών, αφού έχει χαλάσει ήδη μετακίνηση σε Πέλικανς και Τίμπεργουλβς τις τελευταίες μέρες.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Πανελλαδικές: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης