Ντουράντ: Στο Πόρτλαντ ο KD, «φούντωσαν» οι φήμες για Μπλέιζερς
Ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί η νέα ομάδα του Κέβιν Ντουράντ η επίσκεψη του σε σχολείο στο Πόρτλαντ έδωσε τροφή για σενάρια μεταγραφής τους στους Μπλέιζερς
Στα τέλη Ιουνίου, ήρθε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ να... ανάψει φωτιές, αφού ο Dame ανέβασε μια φωτογραφία που έχει τον Κέβιν Ντουράντ με τη φανέλα των Μπλέιζερς παρέα με τον εαυτό του και τα σενάρια ξεκίνησαν για ένα δίδυμο που θα... τρομοκρατούσε τους αντιπάλους με την επιθετική γκάμα που διαθέτει.
Ο Nτουράντ λίγες ώρες μετά ζήτησε ανταλλαγή από τους Νετς και τα σενάρια ξεκίνησαν. Μάλιστα το όνομα του KD έπαιξε και συνεχίζει να παίζει για Γουόριορς και για πιθανή επιστροφή, με τον Κάρι να παλεύει να τον πείσει.
Ο σταρ των Νετς είπε να ρίξει κι άλλο... λάδι στη φωτιά, αφού εντοπίστηκε να παίζει μπάσκετ και να ρίχνει σουτάκια στο λύκειο Parkrose στο Πόρτλαντ, κάτι που έμπλεξε ξανά το όνομα του στις φημές για μετακόμιση στους Μπλέιζερς, μετά από εκείνο το περίφημo post του Λίλαρντ.
Mπορεί να είναι τυχαία η περιοχή που διάλεξε. Μπορεί και όχι όμως. Κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει στο κεφάλι του Ντουράντ, του πιο hot ονόματος των τελευταίων ημερών, αφού έχει χαλάσει ήδη μετακίνηση σε Πέλικανς και Τίμπεργουλβς τις τελευταίες μέρες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.