Μίρκο Μιλίσεβιτς: «Είδα τον θάνατο του Ντράζεν»

Μίρκο Μιλίσεβιτς: «Είδα τον θάνατο του Ντράζεν»

Ο Μίρκο Μιλίσεβιτς, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Πατρών σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στη Σερβία ανέφερε πως είχε δει στο χέρι του Ντράζεν Πέτροβιτς τον θάνατό του

2664667
Ο Μίρκο Μιλίσεβιτς αποτελεί μία από τις καλτ φιγούρες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το παρουσιαστικό δεν θύμιζε απαραίτητα επαγγελματία αθλητή. Αλλά το φινάλε κάθε αγώνα έβρισκε τη στατιστική του υπερβολικά γεμάτη. Είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει 48 πόντους σε ένα ματς και 31 απέναντι στον Άρβιντας Σαμπόνις.

Σε μία συνέντευξή του στην Kurir, αναφέρθηκε στο θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας και παραλίγο να ήταν και την Τσιμπόνα. Ωστόσο, όταν ο Μιλίσεβιτς συμφώνησε με την θρυλική ομάδα, ο Πέτροβιτς αποχωρούσε για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

2688796
Κλείσιμο


Σύμφωνα με όσα είπε στην Kurir, ο Άτσα και ο Ντράζεν Πέτροβιτς πήγαιναν συχνά στον Μιλίσεβιτς για να τους «διαβάσει» το χέρι!

Μία τέχνη, την οποία κληρονόμησε από τη γιαγιά και τη μητέρα του, ενώ δηλώνει ότι έβλεπε οράματα και μπορούσε να προβλέψει καταστάσεις!

draden


«Μία ημέρα ήμασταν στην ντισκοτέκ "Σαλούν" στο Ζάγκρεμπ. Ο Άτσα ήταν εκεί, νομίζω ο Ζντράβκο Ραντούλοβιτς, ο Φράνιο Αράποβιτς. Ήρθε και ο Ντράζεν με την τότε κοπελιά του, την Ρενάτα. Και μου λέει: "Ιδιοφυία, αρραβωνιαστήκαμε, έλα να μας διαβάσεις το χέρι".

Κοίταξα, αλλά δεν είπα τίποτα. Η Ρενάτα έφυγε μετά από 20 λεπτά. Και ο Ντράζεν γύρισε να μου πει γιατί είμαι σιωπηλός. "Είδα ότι πρόκειται να έχει ένα τροχαίο δυστύχημα, ο Θεός να σε βοηθήσει. Έχεις ένα σπάσιμο στη γραμμή της ζωής, δεν συνεχίζει...», είπε ο Μιλίσεβιτς.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί στο «Άγιος Ανδρέας», δεν κάλεσαν κανέναν να δει τον 49χρονο - ΕΔΕ διέταξε ο Πλεύρης

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη - Μπούκαραν με μαχαίρι και άρπαξαν 500 ευρώ

«Μετά τον “BoJo” και τον Ντράγκι ποιος;»: Ο Μεντβέντεφ χλευάζει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης