Παναθηναϊκός: Ελεύθερος ο Παπαπέτρου με τις... ευχές Πεδουλάκη και Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Ελεύθερος ο Παπαπέτρου με τις... ευχές Πεδουλάκη και Ράντονιτς

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από τέσσερα χρόνια, έπειτα και από απόφαση των Ντέγιαν Ράντονιτς και Αργύρη Πεδουλάκη

papapetrou_2
Χώρισαν και επίσημα οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και του 28χρονου φόργουορντ, με την Παρτίζαν να αποτελεί τον επόμενο προορισμό του, κάτι που βρήκε σύμφωνο το τεχνικό τιμ του τριφυλλιού.

Βάσει του σχεδιασμού και των όσων είχαν στο μυαλό τους οι Ντέγιαν Ράντονιτς κα Αργύρης Πεδουλάκης για το νέο ρόστερ του Παναθηναίκού θεώρησαν πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν αποτελεί μέρος των όσων έχουν σκεφτεί.

Αυτό είναι κάτι που γνώριζε και από την πρώτη στιγμή και ο ίδιος ο διεθνής μπασκετμπολίστας και για αυτό τον λόγο, είχε αρχίσει να...ψάχνεται εδώ και καιρό για άλλη ομάδα της Euroleague, με τους πράσινους να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στον σύλλογο.

«Ιωάννη σε ευχαριστούμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν», έγραψε στο...αντίο του προς τον 28χρονο φόργουορντ ο Παναθηναϊκός.



Κλείσιμο
Η Παρτίζαν αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του Παπαπέτρου, με τον ίδιο να ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Φέτος ο «Παπ» είχε 12 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ στη Euroleague σε 23 αναμετρήσεις, παίζοντας 29.1 λεπτά ανά ματς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χτύπησε τη γυναίκα του και την κόρη της που πήγε να τη σώσει

Πάτρα: Ο 49χρονος λίγες ώρες πριν πεθάνει έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» είχε επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό

Τσιτσιπάς: Ποτέ δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ο μήνας, μέχρι που πλήρωσα ενοίκιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης