Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης καλωσόρισε τον Νιακατέ
Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε 15 εκατομμύρια ευρώ στη Μάιντς και αγόρασε τον 26χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό
Ο Μούσα Νιακατέ αποτελεί επίσημα την τέταρτη κίνηση της Νότιγχαμ Φόρεστ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι» μετά τους Χέντερσον, Μπιανκόν και Αβονίγι. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε 15 εκατομμύρια ευρώ στη Μάιντς και αγόρασε τον 26χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό.
Ο γιος του ισχυρού άνδρα της Νότιγχαμ, Μιλτιάδης Μαρινάκης, ανέβασε στα Social Media φωτογραφία του με τον Μούσα Νιακατέ από τη στιγμή περνούσε τις ιατρικές του εξετάσεις και τον υποδέχτηκε με τη λεζάντα «Καλωσόρισες, Μούσα».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.