Stoiximan Basket League: Στην Κύπρο το Super Cup με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού

Stoiximan Basket League: Στην Κύπρο το Super Cup με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού

Στην Κύπρο αναμένεται να κριθεί ο πρώτος τίτλος της μπασκετικής σεζόν 2022-23, καθώς εκεί θα διεξαχθεί το Super Cup, με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Προμηθέα ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί με τη Λάρισα

5626371
Το Σούπερ Καπ θα δώσει και φέτος την επίσημη έναρξη στη μπασκετική σεζόν 2022-23, με τον ΕΣΑΚΕ να θέλει να διοργανώσει μία γιορτή που θα διεξαχθεί στην Κύπρο 1-2 Οκτωβρίου. Η Λευκωσία και το γήπεδο «Τάσος Παπαδόπουλος» θα φιλοξενήσει το φετινό Σούπερ Καπ, με τον θεσμό να τείνει προς τη μονιμοποίηση, μετά και την περσινή διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Πάτρα και κατέληξε στα χέρια του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα το Σούπερ Καπ θα φέρει το όνομα «Νίκος Γκάλης» με τις τρεις θέσεις να είναι δεδομένες, αφού Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Προμηθέας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Το ερωτηματικό όμως έχει να κάνει με τη Λάρισα, αφού η συμμετοχή της θα κριθεί από το αν καταφέρει να πάρει άδεια για το νέο πρωτάθλημα.

Αν οι Θεσσαλοί δεν τα καταφέρουν, τότε τη θέση τους για να συμπληρώσει την τετράδα του θεσμού θα πάρει ο Κολοσσός που τερμάτισε 5ος στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας, Ανδρέας Μουζουρίδης τοποθετήθηκε σχετικά στο «cyprusbasket», δηλώνοντας πως δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση για τη διοργάνωση του ελληνικού Σούπερ Καπ στην Κύπρο.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τα χιλιάδες κρούσματα ημερησίως φέρνουν τη μάσκα ξανά στο προσκήνιο - Τι λένε οι ειδικοί

Κάρλος Σαντάνα: Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή - «Ξέχασα να φάω», είπε ο κιθαρίστας

Μύκονος: Ο Ναγκίμπ Σαουίρις, οι πτήσεις των 5.000 ευρώ και οι τρελοί λογαριασμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης