Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με Ράντονιτς

Το σίριαλ με το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού φτάνει στο τέλος του, καθώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Radonic
Εποχή Ράντονιτς φαίνεται πώς ξεκινάει στον Παναθηναϊκό, αφού απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου ο 52χρονος Μαυροβούνιος προπονητής να καθίσει στην άκρη του πράσινου πάγκου.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ο... καπνός που εμφανίστηκε την περασμένη Κυριακή (26/6) συνοδεύτηκε και με... φωτιά, με τον Ράντονιτς να βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς προκειμένου να συζητήσουν (και να συμφωνήσουν) με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα η συνάντηση θύμισε... παλιές εποχές στις τάξεις του συλλόγου, καθώς πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ.

Μάλιστα ο κατά τα φαινόμενα νέος τεχνικός των «πρασίνων» είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στη συνέχεια να θέσει όλα τα θέματα επί τάπητος μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Όπερ σημαίνει να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας και στη συνέχεια να βάλουν στο τραπέζι τα του μπάτζετ και των αγωνιστικών εκκρεμοτήτων, καθώς ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κινηθεί πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση του ρόστερ.

Υπενθυμίζουμε ότι παίκτες των «πρασίνων» είναι ήδη οι Πάρις Λι και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και απομένει μόνο το τυπικό σκέλος με την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή τους.

Κλείσιμο
Οι φήμες για τη συμφωνία του Ράντονιτς με τον Παναθηναϊκό κορυφώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (28/6) καθώς το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο «RTCG» του Μαυροβουνίου εξήγησε πως ο 52χρονος προπονητής αρνήθηκε τελικά την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα.

Επιπλέον τόνισε ότι ο Ράντονιτς έχει έρθει σε επαφή τις δύο τελευταίες ημέρες με τον Παναθηναϊκό συζητώντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σήμερα, την Τετάρτη 29 Ιούνη ένα νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από τη Mozzart, ανέφερε πως ο Μαυροβούνιος προπονητής θα ερχόταν στην Αθήνα την Τετάρτη 29 Ιουνίου (όπως και ήρθε) με σκοπό να συζητήσει (όπως και συζήτησε) με ανθρώπους του... τριφυλλιού και μια μέρα μετά, την Πέμπτη θα αποφάσιζε εάν θα επέλεγε να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό ή τον Ερυθρό Αστέρα.

Πλέον θεωρείται πολύ δύσκολο να «χαλάσει» του Ντέγιαν Ράντονιτς καθώς αποτελεί τον εκλεκτό που εμπιστεύτηκαν οι άνθρωποι του για την επόμενη μέρα του συλλόγου με σκοπό την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι και μια δεύτερη συνάντηση την Πέμπτη (30/6) ώστε να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας με την επίσημη ανακοίνωση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης