Λαμόνικα: «Δεν σχετίζω την επίθεση που δέχθηκα στην Αθήνα με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού»

Λαμόνικα: «Δεν σχετίζω την επίθεση που δέχθηκα στην Αθήνα με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού»

Ο Λουίτζι Λαμόνικα έδωσε συνέντευξη στην ισπανική «Marca» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επίθεση που είχε δεχτεί στο ταξί μετά από παιχνίδι Παναθηναϊκού-Μπαρτσελόνα για τη Euroleague

Lamonica
Ο Ιταλός διαιτητής αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους στην καριέρα του και κάνοντας έναν μίνι-απολογισμό της πορείας του στη «Marca» αναφέρθηκε και στα όσα είχαν συμβεί τον Φεβρουάριο του 2020.

Συγκεκριμένα και ύστερα από το τέλος ενός αγώνα Παναθηναϊκού-Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ όπου οι «πράσινοι» είχαν γνωρίσει την ήττα με 81-92, ο Λουίτζι Λαμόνικα μαζί με τους άλλους δύο διαιτητές του ματς, τον Νταμίρ Γιαβόρ και τον Εμίν Μογκούλοκτς, είχαν δεχθεί επίθεση από αγνώστους κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Λαμόνικα δεν συνδύασε την εν λόγω επίθεση με το παιχνίδι που είχε διευθύνει λίγο νωρίτερα.

«Δεν σχετίζω αυτό το επεισόδιο με το παιχνίδι, αλλά με κάτι άλλο που μάλλον δεν θα μάθω ποτέ. Ήμασταν ήδη έξω από το γήπεδο και είχαμε φύγει. Ναι μεν έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού, αλλά εκείνη την ώρα υπήρχε μια ιδιαίτερη κατάσταση μεταξύ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και της ομάδας. Δεν νομίζω ότι οφείλεται στο αποτέλεσμα του αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Παρόλο που ο Παναθηναϊκός έχασε το ματς, κανείς δεν μας είπε τίποτα, κανένας φίλαθλος δεν μας επέπληξε, ούτε συναντήσαμε κάποια περίεργη κατάσταση κατά την αποχώρησή μας. Θυμάμαι έξω από τα αποδυτήρια ότι υπήρχαν οπαδοί οι οποίοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες με τους παίκτες, με εμάς, οπότε δεν μπορούσα να φανταστώ εκείνη τη στιγμή τι θα γινόταν μετά».

Επίσης και όσον αφορά τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του αναφορικά με τα παιχνίδια που θα του μείνουν αξέχαστα ανέφερε: «Τα καλύτερα παιχνίδια μου ήταν ο στο Πεκίνο μεταξύ Αργεντινής και Ηνωμένων Πολιτειών, ο πρώτος τελικός της EuroLeague το 2007 στην Αθήνα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΤΣΣΚΑ, όπως επίσης και ο τελικός στην Κωνσταντινούπολη με το τελευταίο σουτ του Πρίντεζη... »

Κλείσιμο
Πάντως και όσον αφορά τα αγαπημένα του γήπεδα για να «σφυρίζει» δεν... επέλεξε κάποιο εκ των ΟΑΚΑ ή ΣΕΦ: «Είναι πολύ καλό το συναίσθημα όταν βρίσκεσαι στο Τελ Αβίβ. Είναι ένα πολύ καυτό και σωστό γήπεδο. Και για το Κάουνας, ισχύει το ίδιο. Το κοινό εκεί ξέρει μπάσκετ. Στην Ισπανία υπάρχουν γεμάτα γήπεδα, παρά το γεγονός είναι πολύ μεγάλα».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: 9.294 νέα κρούσματα την Κυριακή - Στους 93 οι διασωληνωμένοι και 13 θάνατοι

Η G7 θέλει να απαγορεύσει τον ρωσικό χρυσό – Απόφαση που θα κοστίσει στη Μόσχα «δισ. δολάρια»

Το Αττικό Πάρκο για τον χιμπατζή: Ήταν αδύνατο να γίνει νάρκωση - Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε ανθρώπινη ζωή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης