Ριτσάρλισον: «Είμαι αμφιφυλόφιλος»

Ριτσάρλισον: «Είμαι αμφιφυλόφιλος»

Ο Ριτσάρλισον που έπαιξε 2 φορές στην εθνική Βραζιλίας και στη Σάο Πάολο, έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι έχει του αρέσουν και οι άνδρες και οι γυναίκες

8512594
Αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και τις σεξουαλικές προτιμήσεις του έκανε ο Ριτσάρλισον.

Ο 39χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε 2 φορές στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας και έκανε καριέρα στη Σάο Πάολο παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στο Clobo πως είναι αμφιφυλόφιλος.

«Όλη μου τη ζωή με ρωτάνε αν είμαι γκέι. Είχα σχέση και με άντρα και με γυναίκα. Είμαι φυσιολογικός, έχω κι εγώ τα θέλω και τις επιθυμίες μου. Έχω βρεθεί και με άντρα και με γυναίκα, και τι έγινε; Τι θα κάνεις; Τίποτα!

Επειδή πολλοί άνθρωποι θεωρούν πως η θέση μου είναι σημαντική, σήμερα αποφάσισα να το πω: είμαι αμφιφυλόφιλος. Αν αυτό ήταν που έλειπε, ορίστε. Τώρα θέλω να δω αν τα πράγματα θα βελτιωθούν πραγματικά, αυτή είναι η ερώτησή μου» ανέφερε o Βραζιλιάνος.


Κλείσιμο
.
Σε σχεδόν 20 χρόνια καριέρας ως επαγγελματίας παίκτης, έπαιξε για την Εθνική Βραζιλίας (To 2008 επί Ντούνγκα με Ιρλανδία και Σουηδία) , στη Σάο Πάολο, όπου ήταν τρεις φορές πρωταθλητής Βραζιλίας (2006 έως 2008), στην Atléico-MG και στη Fortaleza.

Η κουβέντα έγινε για το πρώτο επεισόδιο του δημοσιογραφικού podcast «Nos Armários dos Vestiários», που ασχολείται με την ομοφοβία στον αθλητισμό της Βραζιλίας.

ρρρ


Ο Ριτσάλισον έγινε ο πρώτος διεθνής Βραζιλιάνος που παραδέχτηκε ότι είναι αμφιφυλόφιλος. Κατά την διάρκεια της θητείας του στη Σάο Πάολο μερίδα των οπαδών της φώναζαν συνθήματα για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αλλά ποτέ έως σήμερα δεν είχε μιλήσει ανοιχτά. 

Στη Βραζιλία οι δολοφονίες μελών της LGBTQIA+ κοινότητας είναι πολύ συνηθισμένες και σύμφωνα με στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα από το 2000 έως το 2019 υπήρξαν 4.089 δολοφονίες μελών της.



Ειδήσεις σήμερα:

Ερέτρια: «Πέσαμε πάνω του πέντε γιατροί, του δώσαμε 32 φάρμακα,, αλλά είχε χάσει τη μάχη», λέει γιατρός για τον 13χρονο

Ελληνοτουρκικά: Ο επόμενος γύρος στη Μαδρίτη - Η στρατηγική Μητσοτάκη για την πιθανή πρόκληση Ερντογάν

Δολοφονία στο Κουκάκι: Βασανιστικό θάνατο είχε η 46χρονη από τον σύζυγό της - Την ξυλοκόπησε πριν τη μαχαιρώσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης