Μέσι-Φάμπρεγκας: Διακοπές 300.000 ευρώ την εβδομάδα σε έπαυλη πάνω σε ιδιωτικό νησί στην Ίμπιζα

Μέσι-Φάμπρεγκας: Διακοπές 300.000 ευρώ την εβδομάδα σε έπαυλη πάνω σε ιδιωτικό νησί στην Ίμπιζα

Η πολυτελής έπαυλη στην Ίμπιζα που έχει ενοίκιο 300.000 ευρώ την εβδομάδα έχει είκοσι δύο άτομα προσωπικό, πισίνα, έξι υπνοδωμάτια - Οι οικογένειες Μέσι και Φάμπρεγκας  έχουν νοικιάσει και γιοτ έναντι 9.000 δολαρίων την ημέρα

messi-fabregas-nisi3
Ποια κρίση και ποιος πόλεμος. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Σεσκ Φάμπρεγκας δίνουν 300.000 ευρώ την εβδομάδα, για να περάσουν όμορφα στις διακοπές τους, πριν επιστρέψουν στη δράση.

Η πολυτελής έπαυλη που νοίκιασαν είναι πάνω σε ένα ιδιωτικό νησί (Isla Sa Ferradura) στον κόλπο του Σαν Μιγκέλ στην Ίμπιζα της Ισπανίας και φιλοξενεί τον Λιονέλ Μέσι με την σύζυγο του Αντονέλα Ροκούζο και τον Σεσκ Φάμπρεγκας με την σύζυγο του Ντανιέλα Σίμαν. Μαζί τους είναι και τα τρία παιδιά της οικογένειας Μέσι.

Οι δύο τους είναι πολύ καλοί φίλοι από τότε που έπαιζαν στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα και διασκεδάζουν απίστευτα όταν είναι μαζί.

Πώς να μην διασκεδάζουν με την έπαυλη που νοίκιασαν;

ibi_2
ibi_1


Κλείσιμο
Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, γυμναστήριο, πισίνα 25 μέτρων, χώρους πρασίνου αλλά και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά. Το σπίτι διαθέτει 22 άτομα προσωπικό.

bila


Επιπλέον Μέσι και Φάμπρεγας έχουν νοικιάσει και ένα γιοτ έναντι 9.000 δολαρίων την ημέρα για να κάνουν τις βουτιές τους. Οι δύο οικογένειες τρώνε στο σπίτι ενώ το σκάφος έχει χώρο VIP και όλες τις ανέσεις.



Επέλεξαν αυτό το νησί για να είναι μακριά από την Ίμπιζα και τους πολυάριθμους επισκέπτες της και σπάνια εμφανίζονται στην πόλη.

μσιι
ibi_32
ibi_3
ibi_22



Ειδήσεις σήμερα:

Η Τουρκία εξετάζει Plan B με μεταχειρισμένα Eurofigher αν οι ΗΠΑ αρνηθούν τα F-16 γράφει η Milliyet

Βυθίστηκε ιστιοφόρο μετά από σύγκρουση με φέρι μποτ στην Ερέτρια

«Είναι κρίμα να πας κι εσύ στη φυλακή»: Το μήνυμα του Κατερινόπουλου στη Δήμητρα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης