Λιονέλ Μέσι: Έφερε 700 εκατ. ευρώ στα ταμεία της Παρί

Λιονέλ Μέσι: Έφερε 700 εκατ. ευρώ στα ταμεία της Παρί

Λόγω της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε 10 νέους χορηγούς, αυξήθηκαν οι ακόλουθοι της στα social media ενώ έχει πουλήσει περισσότερες από 600.000 φανέλες με το όνομα του

25413568__1_
Το ποσό των 700 εκατ. ευρώ έχει κερδίσει η Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη χρονιά του Λιονέλ Μέσι!

Ο Αργεντίνος μέσος άφησε το καλοκαίρι του 2021 τη Βαρκελώνη για να μετακομίσει στο Παρίσι υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών και όπως αποκαλύπτει η «Marca» αυτή η κίνηση έχει φέρει 700 εκατ. ευρώ σε ένα χρόνο στους Γάλλους.

Ο Λιονέλ Μέσι παίρνει 40 εκατ. ευρώ το χρόνο όμως έχει αλλάξει επίπεδο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Παρί με την ανακοίνωση της μεταγραφής προσέλκυσε 10 νέους χορηγούς και μάλιστα εκεί όπου ζητούσε από 3 έως 5 εκατ. πλέον με τον Μέσι απαιτεί από 5 έως 8 εκατ. ευρώ!

Λόγω του Μέσι συμφώνησαν με την Παρί σε χορηγικό επίπεδο εταιρείες όπως οι Dior, Gorillas, Crypto.com, Autohero, GOAT, Smart Good Things, Infinity Sports Water, Geekvape, PlayBetR, Volt, Big Cola.



Παράλληλα το κρυπτονόμισμα της Παρί διπλασιάστηκε σε αξία και από αυτό τον τομέα προέκυψαν έσοδα 300 εκατομμυρίων! Μέσα σε λίγους μήνες έχουν πουληθεί περισσότερες από 600.000 φανέλες της Παρί με το όνομα του Μέσι στην πλάτη.

Το 60% από τις φανέλες που πουλάει η Παρί είναι του Αργεντίνου. Η Παρί έχει προχωρήσει σε συμφωνία και με τον Τζόρνταν για τη νέα της φανέλα και σε συνδυασμό με τον Λιο οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν.


Κλείσιμο

Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρώτο τρίωρο της διαθεσιμότητας των εμφανίσεων με το όνομα του Μέσι, είχαν εξασφαλιστεί 993.000 ευρώ!

Η άφιξη του Μέσι είχε τεράστια απήχηση και στα κοινωνικά δίκτυα του συλλόγου. Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 15 εκατομμύρια ακόλουθους σε όλες τις πλατφόρμες της και έσπασε το όριο των 150 εκατομμυρίων για πρώτη φορά. «Κερδίζουμε κατά μέσο όρο 1,4 εκατομμύρια την εβδομάδα και ήμασταν ο πρώτος σύλλογος που έφτασε τους 10 και 20 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok ή στην πιο σημαντική γαλλική μάρκα στο Instagram», θα πει στέλεχος της Παρί.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Τουρκία εξετάζει Plan B με μεταχειρισμένα Eurofigher αν οι ΗΠΑ αρνηθούν τα F-16 γράφει η Milliyet

Βυθίστηκε ιστιοφόρο μετά από σύγκρουση με φέρι μποτ στην Ερέτρια

«Είναι κρίμα να πας κι εσύ στη φυλακή»: Το μήνυμα του Κατερινόπουλου στη Δήμητρα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης