Thessaloniki Grand Slam: Ο θρίαμβος των φαβορί

Thessaloniki Grand Slam: Ο θρίαμβος των φαβορί

Οι Μανδηλάρης, Κανέλλος στους άνδρες κι οι Μαναβή, Καλαμαρίδου στις γυναίκες ήταν οι νικητές στο δεύτερο τουρνουά masters του πανελληνίου σιρκου μπιτς βόλεϊ που ολοκληρώθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους.

mp_986155_thessaloniki_grand_slam_beach_vo_2022-06-19
Οι αγώνες στην καρδιά της Θεσσαλονίκης είχαν τρομερή επιτυχία καθώς οι κερκίδες ήταν κατάμεστες και αρκετός κόσμος έμεινε εκτός, με τα φαβορί να επικρατούν στους δύο τελικούς.

Στους άνδρες οι Άγγελος Μανδηλάρης, Ιάσωνας Κανέλλος επικράτησαν με 2-0 (21-16, 21-15) των Θοδωρή Παπαδημητρίου, Παναγιώτη Ιωαννίδη.

Το δίδυμο που είχε πάρει την πρώτη θέση και στο τουρνουά που είχε φιλοξενηθεί στην πλατεία Συντάγματος κυριάρχησε πάνω στο φιλέ με τον επιβλητικό Μανδηλάρη να κάνει τρομερά πράγματα.

mp_986093_thessaloniki_grand_slam_beach_vo_2022-06-19


Στο πρώτο σετ το 9-10 έγινε 15-10 για να φτάσουμε στο 21-16, ενώ στο δεύτερο σετ το 10-6 έγινε 16-7 με συνεχόμενα μπλοκ του Μανδηλάρη για να κλείσει το σετ στο 21-15.

mp_986076_thessaloniki_grand_slam_beach_vo_2022-06-19
mp_986127_thessaloniki_grand_slam_beach_vo_2022-06-19


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να παραμείνουμε αήττητοι στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ήταν ένα δυνατό τουρνουά, δώσαμε αρκετούς δύσκολους αγώνες και συνεχώς το επίπεδο ανεβαίνει. Καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι δυσκολίες βρήκαμε μπροστά μας και φτάσαμε μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Η διοργάνωση ήταν καταπληκτική, ο κόσμος ήταν συνεχώς στις κερκίδες παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον ευχαριστούμε για τη στήριξη» δήλωσε ο Άγγελος Μανδηλάρης που κατέκτησε και το βραβείο του MVP.

Κλείσιμο
mandilaris-kanellos2


Από την πλευρά του ο Ιάσωνας Κανέλλος αναφέρθηκε στο πόσο θα τους βοηθήσει το Thessaloniki Grand Slam στις επόμενες παγκόσμιες διοργανώσεις που θα λάβει μέρος με τον Άγγελο Μανδηλάρη.

Kanellos2


«Σίγουρα και το τουρνουά στο Σύνταγμα και στη πλατεία Αριστοτέλους μας έχουν βοηθήσει να βρούμε ρυθμο για τα παγκόσμια τουρνουά που θα συμμετέχουμε. Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε τον τίτλο μας, καθώς πρέπει να ταξιδέψουμε για τη Πολωνία. Πάμε με στόχο να καταφέρουμε να μπούμε στο κυρίως ταμπλό και να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου, για να είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση στην Ίο. Ευχαριστούμε όλο το κόσμο για τη στήριξη και τους χορηγούς μας Lipton Ice Tea και bourbon specialities coffees».


Manavi-Kalamaridou
mp_986071_thessaloniki_grand_slam_beach_vo_2022-06-19
mp_986142_thessaloniki_grand_slam_beach_vo_2022-06-19

Στον τελικό των γυναικών οι Μαναβή, Καλαμαρίδου επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-2) των Παρισάκη, Ματιάδη που ξεκίνησαν την προσπάθεια τους από τα προκριματικά αλλά στον τελικό άντεξαν μέχρι το 16-16 του πρώτου σετ που έγινε 20-16 κι εκεί τελείωσαν ολα...

Η Δήμητρα Μαναβή που έχει ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στα τρία τελευταία Thessaloniki Grand Slam τόνισε: «Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα γενικότερα από το τουρνουά στο Σύνταγμα. Μέσα από αυτό κάναμε το καλύτερο στην Αριστοτέλους. Η αλήθεια είναι ότι το θέλαμε λίγο παραπάνω εδώ στη πόλη μας τη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένα μαγικό τριήμερο. Ο κόσμος αγκαλιάζει το μπιτς βόλεϊ και το απέδειξε με την παρουσία του παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. Εύχομαι να γίνεται κάθε χρόνο όλο και καλύτερο και μακάρι να γίνουν και τα τελικά στη πλατεία Αριστοτέλους» είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τουρνουά της Πολωνίας που ακολουθεί:

mp_986044_thessaloniki_grand_slam_beach_vo_2022-06-19


«Το τουρνουά μας έχει δώσει μεγάλη ψυχολογία και πάμε να μπούμε στο κυρίως ταμπλό στη Πολωνία. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα παλέψουμε για όλες μας τις δυνάμεις γι'αυτό».

Το πρώτο τουρνουά MASTERS κατέκτησε και η Μυρτώ Καλαμαρίδου, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της για τον τίτλο.

mp_986037_thessaloniki_grand_slam_beach_vo_2022-06-19


«Ένα μικρό άγχος υπήρχε. Ήμασταν στη πόλη μας σε γεμάτες κερκίδες με φίλους και συγγενείς. Υπήρχε επίσης και μεγάλος ενθουσιασμός για τον τελικό. Μπήκαμε στο γήπεδο σκεφτόμενες να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, όπως και κάναμε. Το αποτέλεσμα που θέλαμε ήρθε και είμαστε πολύ χαρούμενες γι'αυτό.

Γενικά ήταν μία πολύ ωραία διοργάνωση παρά τις καιρικές συνθήκες, ο κόσμος ήταν παρόν και παρακολουθούσε τα παιχνίδια. Φέτος υπήρχε και δεύτερο γήπεδο δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να αγωνιστούν στη πλατεία Αριστοτέλους και έδωσε μεγαλύτερη αίγλη».



Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Μύκονο - Αγνούνται 4, σώθηκαν 108 που επέβαιναν σε ιστιοπλοϊκό σκάφος

«Κλείδωσαν» τα ενισχυμένα μέτρα για την επιδότηση καυσίμων - Στα μέσα της εβδομάδας οι ανακοινώσεις

Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο ηθοποιοί της σειράς του Netflix «The Chosen One»

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στην Εύβοια - Επιχειρούν από το πρωί και τα εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης