Σάκκαρη: Το μεσημέρι της Παρασκευής η μάχη της με την Κασάτκινα
Ο προημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη με τη Ντάρια Κασάτκινα ανοίγει (12:00) το πρόγραμμα των αγώνων της Παρασκευής στο Berlin Open
Στη μάχη του Berlin Open επιστρέφει την Παρασκευή η Μαρία Σάκκαρη.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει στις 12:00 στο "Στέφι Γκραφ" του Βερολίνου με την Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα για μια θέση στον ημιτελικό του Σαββάτου.
Η Κασάτκινα πριν από λίγες εβδομάδες έφτασε στον ημιτελικό του Roland Garros και είναι στο Νο12 κόσμου. Στα μεταξύ τους παιχνίδια η Κασάτκινα έχει 4-0 νίκες με τελευταία αυτή με 2-1 σετ στο Madrid Open 2022.
Για πρώτη φορά θα παίξουν σε γρασίδι. Η νικήτρια του αγώνα θα παίξει στα ημιτελικά με Μπελίντα Μπέντσιτς ή Λιουντμίλα Σαμσόνοβα/Βερόνικα Κουντερμέτοβα.
Ο άλλος ημιτελικός της διοργάνωσης θα προκύψει από τα ματς Ζαμπέρ-Σάσνοβιτς και Πλίσκοβα-Γκάουφ.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.