Γερμανία - Ιταλία: Καυγάς δημοσιογράφου με τον Ντοναρούμα

Γερμανία - Ιταλία: Καυγάς δημοσιογράφου με τον Ντοναρούμα

Η δημοσιογράφος της RAI, Τιζιάνα Άλλα, ανέφερε στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα το λάθος που έκανε στο 5ο γκολ της Γερμανίας και εκείνος ξέσπασε και την κατηγόρησε ότι κάνει λάθος - To twitter πήρε φωτιά με βίντεο με τα λάθη του Ιταλού τερματοφύλακα

donarouma
Η Ιταλία ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης με 5-2 από τη Γερμανία στο Nations League και κανείς στο στρατόπεδο της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν είχε διάθεση για κουβέντες.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο τερματοφύλακας της Ιταλίας που δέχτηκε τα 5 γκολ, αμέσως μετά από το παιχνίδι κλήθηκε να μιλήσει στη RAI και να αναλύσει τι έφταιξε και ήρθε η ήττα με 5-2.

Η δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη ήταν η Τιζιάνα Άλλα η οποία είναι για χρόνια στη RAI και έχει δουλέψει και στην Corriere dello Sport. Η έμπειρη δημοσιογράφος στάθηκε στο 5ο γκολ που "έφαγε" ο Ντοναρούμα που ήταν 100% δική του ευθύνη.


Κλείσιμο

«Gigio,τέτοιου είδους λάθος δεν είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει», θα πει η δημοσιογράφος και ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν θα απαντήσει: «Πότε μου συνέβη αυτό; Ε; Κόντρα στη Ρεάλ, με φάουλ; Έλα όμως… αν θέλουμε να συνεχίσουμε τη διαμάχη κατηγορήστε με. Θα το δεχτώ».

O Ντοναρούμα είχε κάνει παρόμοιο λάθος και στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Παρί που κατέληξε στο 1-1 από τον Μπενζεμά.



Ο Ντοναρούμα αμφισβήτησε τη δημοσιογράφο η οποία είναι στη RAI από το 2000 αλλά την στήριξαν οι Ιταλοί φαν στο twitter δημοσιεύοντας βίντεο με παλαιότερες γκάφες του τερματοφύλακα.




Ο γνωστός σχολιαστής της τηλεόρασης, Σάντρο Πιτσινίνι, θα γράψει για το θέμα: «Ο Donnarumma αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να καταλάβει τα λάθη του κάτι που είναι σοβαρό για ένα παίκτη του επιπέδου του. Συγχαρητήρια στην Tiziana Alla».




Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «πνίγηκε» η Θεσσαλονίκη - Σε λιγότερο από δύο ώρες έβρεξε 1,5 φορά περισσότερο από όλο τον Ιούνιο!

Ιερωμένος ο τεχνικός της Google που «ανακάλυψε» ότι τα ρομπότ έχουν συνείδηση

«Πάντα συντρέχουν λόγοι για πρόωρες εκλογές... αλλά και περισσότεροι να μην γίνουν» λέει ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης