Nations League: Οι δηλώσεις Μπακασέτα και Μαυροπάνου μετά το «διπλό» στο Μπέλφαστ

Nations League: Οι δηλώσεις Μπακασέτα και Μαυροπάνου μετά το «διπλό» στο Μπέλφαστ

Η νίκη επί της Βόρειας Ιρλανδίας στην πρεμιέρα του Nations League έφερε αισιοδοξία για το μέλλον της Εθνικής μας και την πορεία της στη διοργάνωση

5615734
Με το.. δεξί ξεκίνησε η Εθνική μας ομάδα τις υποχρεώσεις της στο Nations League καθώς επικράτησε (1-0) στο Μπέλφαστ. Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της «γαλανόλευκης», Τάσος Μπακασέτας, ανέλυσε τον τρόπο που ήρθε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το «διπλό» στο Μπέλφαστ και ξεκαθάρισε ότι αυτό που θέλει είναι η επιτυχία της ομάδας και όχι οι ατομικές διακρίσεις.

«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε πάντα ότι σε ένα γκρουπ το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό από όλα. Θέλαμε να το νικήσουμε, το δείξαμε περισσότερο στο πρώτο. Ήμασταν επιβλητικοί, όλοι θυσιαστήκαμε για την ομάδα. Δεν δεχτήκαμε γκολ κι αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας. Από αύριο ξεκινάει πάλι η δουλειά, ο επόμενος αντίπαλος, δίνουμε τέσσερα ματς σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ. Σε ένα τέτοιο επίπεδο είναι λογικό να σε πιέσει και ο αντίπαλος, αν και είχαν μόνο το φάουλ αν δεν κάνω λάθος. Θέλω να έρθει μια επιτυχία για την Εθνική ομάδα, ό,τι και να λάμε για προσωπικές διακρίσεις είναι ωραίο μέχρι ένα σημείο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfyd3t1vse1)


Από την πλευρά του ο Ντίνος Μαυροπάνος σχολίασε μετά το ματς στον Alpha πως «αντιμετωπίσαμε έναν ισχυρό αντίπαλο, καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να λειτουργήσουμε αμυντικά, αλλά ομαδικά είμασταν πολύ καλά και καταφέραμε να τους αντιμετωπίσουμε».

Ο στόπερ της Στουτγκάρδης μίλησε και για την επόμενη ημέρα και τη συνέχεια του γκρουπ. «Κάθε παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του, δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες και ελπίζουμε να παρουσιαστούμε και στο επόμενο ματς το ίδιο».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfxwvaf1acp)





Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύγκρουση, γυναίκα φωνάζει «μακελειό»

Πόλεμος στην Ουκρανία - Washington Post: Οι Ρώσοι πήραν από το Τσερνόμπιλ εξοπλισμό 135 εκατ. δολαρίων

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ την «είδε» πρόεδρος - Εισηγείται να φύγουν Ποτσετίνο, Νεϊμάρ και άλλοι 12 παίκτες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης