Ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως στο κλειστό του Tae Kwon Do

Ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως στο κλειστό του Tae Kwon Do

Στο Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do ξεκινά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η πρώτη επαγγελματική παγκόσμια διοργάνωση με την ονομασία Athens Fighting Championship

tae-arthrou
Για πρώτη φορά στην χώρα μας ξεκινάει στις 3 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do η πρώτη επαγγελματική παγκόσμια διοργάνωση με την ονομασία Athens Fighting Championship που θα προβληθεί αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Θα είναι στα πρότυπα οργανώσεων του εξωτερικού και θα περιλαμβάνει αγώνες πυγμαχίας, kick boxing και μεικτών πολεμικών τεχνών στο ίδιο event, με τους καλύτερους Έλληνες πρωταθλητές και αθλητές από όλο τον κόσμο. Παραγωγοί του event είναι: ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ Α.Ε, Βυζαντινός Target Sport, Legacy και Quest. Στο event θα εμφανιστεί και ο γνωστός ράπερ Mente Fuerte, ο οποίος θα συνοδεύσει στο ρινγκ τον πρωταθλητή πυγμαχίας Παύλο Τσαγκράκο. 

Ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως στο κλειστό του Tae Kwon Do


Κλείσιμο
Μερικά από τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στην φαντασμαγορική βραδιά των πολεμικών τεχνών είναι τα παρακάτω: Πουλίκος Τσαγκράκος, Παύλος Τσαγκράκος, Συμεωνίδης, Άγγελος Μαρτίνος, Πέτρος Αθανασίου, Στάθης Αντωνάς, Στέφανος Μπαγλατσάκος, Μουμτζής Αλέξανδρος, Μάκης Σιούτης, Roman Kurashvili, Hunter Mohamed Ali και ο ανερχόμενος Γρηγόρης Νικολόπουλος.

IMG-20220528-WA0024



Ειδήσεις σήμερα

Στο φως το e-mail που έστειλε ο γυμναστής πριν αυτοκτονήσει - «Καίει» τη γυναίκα-«αράχνη» και για το πάρτι που πήγε η Γεωργία Μπίκα

Πρωτοδικείο: Aπαγορεύεται η διακοπή ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά που δεν πληρώνουν ρήτρα αναπροσαρμογής

Πώς θα εξελιχθεί η καριέρα του Τζόνι Ντεπ, μετά τη δικαστική του νίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης