Μπενζεμά: Αγκαλιάστηκε με τον Εμπαπέ

Ο Καρίμ Μπενζεμά έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στην πρώτη συγκέντρωση της εθνικής Γαλλίας και ένας από τους παίκτες που τον συνεχάρησαν ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο είχε μειώσει πρόσφατα με δηλώσεις του ο Γάλλος στράικερ

empape_mpz
Όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ επέλεξε να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να απορρίψει την Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε αντιδράσεις στους κόλπους της ομάδας της Ισπανίας.

Λίγες ημέρες πριν η Ρεάλ παίξει στον τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ ο Καρίμ Μπενζεμά ρωτήθηκε για την υπόθεση Εμπαπέ και απάντησε: «Εμπαπέ; Πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν τελικό. Δεν είναι η ώρα να μιλάμε για μικρά πράγματα».

Δυο ημέρες μετά από τον τελικό και την κατάκτηση του 5ου Champions League της καριέρας του ο Μπενζεμά εντάχθηκε στην προετοιμασία της εθνικής Γαλλίας με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να τον αποθεώνει.



Όλοι οι συμπαίκτες του στην εθνική Γαλλίας έσπευσαν να τον συγχαρούν και να τον αγκαλιάσουν. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Αγκαλιάστηκαν αλλά δεν άλλαξαν κουβέντα.

Κλείσιμο
Ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις οι δυο παίκτες αλλά μετά και από την ιστορία με την Παρί Σεν Ζερμέν θα έχουν απλά τυπικές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα το Champions League , το πέμπτο μου, εδώ στη Γαλλία, στο Παρίσι. Είμαι πολύ περήφανος, είναι πολύ ιδιαίτερο, όταν φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού», είπε κατά την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας.


Ειδήσεις σήμερα:

«Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα» - Η παραληρηματική ανάρτηση του 37χρονου πριν πάει με καραμπίνα στο Σύνταγμα

Στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, πότε μηδενίζεται το γραπτό ενός υποψηφίου

Αλαλούμ στη Βρετανία με ακυρώσεις πτήσεων και ταξιδιών και πολύωρη αναμονή στα αεροδρόμια!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης