Άντι Γκόραμ: Μάχη με τον καρκίνο και έξι μήνες ζωής

Άντι Γκόραμ: Μάχη με τον καρκίνο και έξι μήνες ζωής

Ο Άντι Γκόραμ που έπαιξε στην Ρέιντζερς και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως έχει μόλις 6 μήνες ζωής λόγω καρκίνου και επέλεξε να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπείες

goran
Σκληρή μάχη με τον καρκίνο με τους γιατρούς να του δίνουν μόλις έξι μήνες ζωής δίνει ο Άντι Γκόραμ.

Ο 58χρονος Σκοτσέζος τερματοφύλακας που ψηφίστηκε από τους οπαδούς ως ο καλύτερος που υπερασπίστηκε το τέρμα της Ρέιντζερς αποκάλυψε στην Daily Record το πρόβλημα του και εξήγησε πως δεν θέλει να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Ο Γκόραμ έπαιξε στην Ρέιντζερς (1991-1998) και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2001) και με την εθνική ομάδα της Σκωτίας συμμετείχε στα Παγκόσμια Κύπελλα του 1986 και το 1990 αλλά και στα Euro του 1992 και 1996.

«Νόμιζα ότι είχα σοβαρή δυσπεψία. Μετά από μερικές εβδομάδες, επιδεινώθηκε και δεν περνούσε με τίποτα. Ό,τι έτρωγα ή έπινα δεν έφτανε ούτε στα μισά της διαδρομής προς το στομάχι μου και το έβγαζα. Είχα χάσει 25 κιλά σε τέσσερις εβδομάδες», είπε στη συνέντευξη του ο Γκόραμ.



Τα συμπτώματα επέμεναν και η αξονική έδειξε ότι έχει καρκίνο. Ο 58χρονος είπε για την διάγνωση: «Ο χειρουργός εξήγησε πού βρισκόταν όλος ο καρκίνος και πως ήταν μη εγχειρήσιμος. Ήξερα ότι ερχόταν μάχη.

red


Κλείσιμο
Αν δεν κάνω τις χημειοθεραπείες, έχω κατά μέσο όρο έξι μήνες. "Κάνε χημειοθεραπεία και μετά αγωνία για άλλους τρεις μήνες και μηδενική ποιότητα ζωής;". Όχι, ευχαριστώ. Η χημειοθεραπεία είναι εκτός. Χρειάστηκε να μου βάλουν στεντ στον οισοφάγο για να με βοηθήσουν να καταπιώ ξανά. Η εγχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά ο πόνος ήταν ακόμα αφόρητος».

Οι χημμειοθεραπείας θα του δώσουν παράταση ζωής 12 εβδομάδων αλλά αρνήθηκε και δήλωσε:«Θα πολεμήσω όπως ποτέ ξανά. Τώρα προτεραιότητα είναι να πάρω τη σωστή δόση παυσίπονων και μορφίνης. Πρέπει να παίρνω τα φάρμακά μου ευλαβικά διαφορετικά θα έχω σοβαρό πρόβλημα.

Ο πόνος μου είναι διαχειρίσιμος. Θα είμαι εδώ όσο μπορώ. Θα πολεμήσω όπως ποτέ ξανά. Η μόνη διαφορά είναι ότι η ωρολογιακή βόμβα μετρά αντίστροφα».

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επίσημη ιστοσελίδα της έγραψε για τον πρώην παίκτη της: «Άντι, όλοι στη Γιουνάιτεντ σε σκέφτονται και σου στέλνουν δύναμη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ειδήσεις σήμερα:

«Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα» - Η παραληρηματική ανάρτηση του 37χρονου πριν πάει με καραμπίνα στο Σύνταγμα

Στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, πότε μηδενίζεται το γραπτό ενός υποψηφίου

Αλαλούμ στη Βρετανία με ακυρώσεις πτήσεων και ταξιδιών και πολύωρη αναμονή στα αεροδρόμια!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης