H UEFA αποζημιώνει 2.700 οπαδούς της Λίβερπουλ που έμειναν εκτός γηπέδου
H υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντεά-Καστερά, ανακοίνωσε πως 2.700 οπαδοί της Λίβερπουλ που έμειναν εκτός γηπέδου στον τελικό του Champions League θα αποζημιωθούν από την UEFA
Για το «φιάσκο» της διοργάνωσης του τελικού του Champions League στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού τοποθετήθηκε η υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντεά-Καστερά, η οποία έριξε το φταίξιμο για το χάος που προκλήθηκε στα πλαστά εισιτήρια των Άγγλων οπαδών και τα «ντου» των νεαρών από τα κιγκλιδώματα.
Αποτέλεσμα του χαμού που επικράτησε ήταν 2.700 οπαδοί της Λίβερπουλ που ταψίδεψαν στο Παρίσι για να δουν τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μείνουν εκτός γηπέδου, ενώ είχαν εισιτήρια.
Όπως προανήγγειλε η Γαλλίδα υπουργός οι οπαδοί που δεν μπήκαν στο «Σταντ ντε Φρανς», ενώ είχαν αγοράσει εισιτήριο θα αποζημιωθούν από την UEFA.
O υπουργός εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμαρέν, από την πλευρά του τόνισε πως υπήρχαν περισσότεροι από 40 χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ με πλαστά εισιτήρια, ενώ κατηγόρησε των προπονητή των «Κόκκινων», Γιούργεκν Κλοπ, αναφέροντας: «Το 2019, ο τελικός μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ προκάλεσε τα ίδια προβλήματα στη Μαδρίτη. Το ίδιο και ένας τελικός στο Γουέμπλεϊ πριν από μερικά χρόνια. Ήταν επίσης ο προπονητής της Λίβερπουλ που κάλεσε τους οπαδούς να έρθουν στη Γαλλία ακόμη και χωρίς εισιτήρια. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με δεκάδες χιλιάδες Βρετανούς υποστηρικτές των οποίων ένα τμήμα σεβάστηκε απόλυτα τους κανόνες. Και ένα μικρό, αλλά εξαιρετικά ζωντανό, τμήμα που ήρθε σε σύγκρουση με τις αρχές».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.