Τόνι Κρόος: Ξέσπασε κατά Γερμανού δημοσιογράφου

Τόνι Κρόος: Ξέσπασε κατά Γερμανού δημοσιογράφου

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, ήταν έξαλλος μετά από τον τελικό με ερώτηση δημοσιογράφου ο οποίος μίλησε για κυριαρχία της Λίβερπουλ

25766048
O Τόνι Κρόος κατέκτησε το 5ο του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι αλλά ένας συμπατριώτης του δημοσιογράφος του χάλασε την διάθεση με τις ερωτήσεις του.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής άκουσε τον δημοσιογράφο να λέει ότι η Λίβερπουλ κυριάρχησε στο παιχνίδι το οποίο κέρδισε η Ρεάλ και κατέκτησε το Champions League.

«Είχες 90 λεπτά για να σκεφτείς λογικές ερωτήσεις, ειλικρινά, και μετά μου κάνεις αυτές τις δύο γ...ες ερωτήσεις;Αυτό είναι τρελό.

Δεν είναι περίεργο που μερικές φορές έχεις μπελάδες κόντρα στη Λίβερπουλ. Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Δεν παίζουμε σε παιχνίδι ομίλων, παίζουμε στον τελικό του Champions League», είπε ο 32χρονος και έφευγε εκνευρισμένος από το flash interview.


Κλείσιμο

O Τόνι Κρόος κέρδισε το πρώτο του Champions League το 2013 με την Μπάγερν Μονάχου και από το 2014 έως το 2022 έχει κατακτήσει άλλα τέσσερα με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο πατέρας του Ράινερ ξεσπά για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα - «Να μην γίνει η χώρα καταφύγιο για απαγωγείς παιδιών»

Η Ράνια Σβίγκου η νέα γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Η Μόσχα ανακοίνωσε την καταστροφή ενός μεγάλου οπλοστασίου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης