Σιμόνα Χάλεπ: Έπαθε κρίση πανικού στο Roland Garros

Σιμόνα Χάλεπ: Έπαθε κρίση πανικού στο Roland Garros

Η Ρουμάνα νικήτρια του Roland Garros 2018, Σιμόνα Χάλεπ, αποκάλυψε ότι έπαθε κρίση πανικού την ώρα του αγώνα της με την Κινέζα Κινγουέν Ζενγκ

25756352
Η Σιμόνα Χάλεπ μετά από καιρό προσπαθεί να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις στα μεγάλα τουρνουά αλλά έχει περισσότερο άγχος από όσο θα έπρεπε.

Η Ρουμάνα τενίστρια που έφτασε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και κατέκτησε το Roland Garros και το Wimbledon εμπιστεύτηκε την καριέρα της στον Πατρίκ Μουράτογλου αλλά ακόμη δεν έχει βρει τον δρόμο της.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της έπαθε κρίση πανικού την ώρα του αγώνα της στο Roland Garros με την Κινέζα Κινγουέν Ζενγκ και κάλεσε γιατρό! Αυτό συνέβη στο 3ο σετ και ενώ ήταν πίσω με μπρέικ (2-0).

Η 30χρονη Ρουμάνα ηττήθηκε με 2-6, 6-2, 6-1 αλλά της έμεινε η περιπέτεια της και θέλησε να την μοιραστεί με τον κόσμο.

Κλείσιμο
«Έπαθα κρίση πανικού. Δεν ήξερα πώς να το χειριστώ, διότι δεν το παθαίνω συχνά. Δεν ξέρω τι συνέβη γιατί ήμουν μπροστά στο σκορ, έπαιζα καλά. Συνέβη και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Ήταν δύσκολο μετά το ματς, αλλά τώρα είμαι καλά και θα μάθω από αυτό το επεισόδιο.




Τίποτα επικίνδυνο, νομίζω, αλλά συνέβη. Είναι καλό που τώρα μπορώ να χαμογελάω. Πιθανότατα πίεσα υπερβολικά τον εαυτό μου», είπε η Χάλεπ.

Η Σιμόνα Χάλεπ σχολίασε μετά και στο Instagram όλα αυτά που βιώνει τους τελευταίους μήνες:

«Γεια σε όλους, γράφω αυτές τις λέξεις γιατί θα ήθελα να τις μοιραστώ με όσους ενδιαφέρονται. Όπως πάντα, νιώθω τόσο μεγάλη υποστήριξη από τους θαυμαστές μου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους! Είστε σπουδαίοι! Με στηρίζετε άνευ όρων, και αυτό σημαίνει πολλά! Γενικά δεν είμαι δραματικός άνθρωπος και ελπίζω να μην ακούγομαι έτσι γράφοντας αυτές τις λέξεις τώρα.




Οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν πολύ σκληροί, συναισθηματικά και σωματικά. Μετά την ήττα στη Ντόχα, το μήνυμά μου στους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους ήταν ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, ότι τελείωσα με το τένις. Κάπως όμως άρχισα να νιώθω ξανά την αγάπη για το τένις και αποφάσισα να δουλέψω σκληρά και να κάνω σημαντικές αλλαγές. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου για όλα όσα έχω κάνει τον τελευταίο καιρό. Θα μπορούσα να το κάνω μόνο με τη βοήθεια του Πατρίκ και θέλω να τον ευχαριστήσω που ήταν δίπλα μου.



Τα καλά αποτελέσματα είναι φυσικά δύσκολα γιατί οι προσδοκίες είναι υψηλές. Είμαι νικήτρια Grand Slam, είμαι πρώην No1 και αναμένεται να κερδίζω συνεχώς. Τίποτα όμως δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Για να μπορέσω να αγγίξω ξανά το ψηλότερο βουνό στο τένις, χρειάζομαι χρόνο και πολλή σκληρή δουλειά. Δεν είναι στοιχείο της προσωπικότητάς μου να τα παρατάω, οπότε αύριο είναι μια νέα μέρα και θα είμαι έτοιμη να ξεκινήσω ξανά!
Παρεμπιπτόντως, τώρα ξέρω πώς είναι να έχεις κρίση πανικού, δεν είναι εύκολο να το χειριστείς, αλλά το έχω ξεπεράσει τώρα, και ήδη χαμογελάω!».

Ειδήσεις σήμερα:

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Στο κινητό και με QR Code, πώς θα λειτουργεί

Ο Μπιλ Γκέιτς σήμερα στην Αθήνα

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Στο κινητό και με QR Code, πώς θα λειτουργεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης