Τσέλσι: Η Premier League ενέκρινε την αγορά

Τσέλσι: Η Premier League ενέκρινε την αγορά

Η Premier League με ανακοίνωση της άναψε το πράσινο φως για την εξαγορά της Τσέλσι από τον Τοντ Μπέλι - Απομένει το «οκ» της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου

beli
Το απόγευμα της Τρίτης το διοικητικό συμβούλιο της Premier League ενέκρινε την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τσέλσι  απ’ τον Αμερικανό επιχειρηματία Τοντ Μπέλι.

«Η εξαγορά παραμένει ανοικτή υπό την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση θα εκδώσει την απαιτούμενη άδεια πώλησης και θα υπάρξει ικανοποιητική ολοκλήρωση των τελικών σταδίων της συναλλαγής», ανέφερε η λίγκα σε ανακοίνωσή της.

Ο συνιδιοκτήτης των Los Angeles Dodgers έχει συμφωνήσει για την αγορά της από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς έναντι 4,25 δισεκατομμυρίων λιρών.

Ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση είχε ξεκινήσει συνομιλίες με «διεθνείς εταίρους» για να βοηθήσει να προχωρήσει η πώληση στην Τσέλσι.



«Συνεργαζόμαστε στενά με την Τσέλσι για να προχωρήσει η πώληση», δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του πρωθυπουργού. Πλέον μετά και από την έγκριση της Premier League όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Για ποιους πολίτες εξετάζει εμβολιασμό η Εθνική Επιτροπή

Ουκρανία: Η Ρωσία εξετάζει το σχέδιο Ντράγκι - O Ζελένσκι καλεί Πούτιν να συμφωνήσουν τερματισμό του πολέμου

Πάτρα: Νέα στοιχεία για την υπόθεση - Η μελανιά στην Τζωρτζίνα και τα μηνύματα της Πισπιρίγκου στους γιατρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης