Η Premier League με ανακοίνωση της άναψε το πράσινο φως για την εξαγορά της Τσέλσι από τον Τοντ Μπέλι - Απομένει το «οκ» της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου
Το απόγευμα της Τρίτης το διοικητικό συμβούλιο της Premier League ενέκρινε την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τσέλσι απ’ τον Αμερικανό επιχειρηματία Τοντ Μπέλι.
«Η εξαγορά παραμένει ανοικτή υπό την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση θα εκδώσει την απαιτούμενη άδεια πώλησης και θα υπάρξει ικανοποιητική ολοκλήρωση των τελικών σταδίων της συναλλαγής», ανέφερε η λίγκα σε ανακοίνωσή της.
Ο συνιδιοκτήτης των Los Angeles Dodgers έχει συμφωνήσει για την αγορά της από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς έναντι 4,25 δισεκατομμυρίων λιρών.
Ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση είχε ξεκινήσει συνομιλίες με «διεθνείς εταίρους» για να βοηθήσει να προχωρήσει η πώληση στην Τσέλσι.
«Συνεργαζόμαστε στενά με την Τσέλσι για να προχωρήσει η πώληση», δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του πρωθυπουργού. Πλέον μετά και από την έγκριση της Premier League όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).