Super League 1, Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων 2-2: Tιμητικό «αντίο» με Ντάουντα στο 90' - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων 2-2: Tιμητικό «αντίο» με Ντάουντα στο 90' - Δείτε τα γκολ

Μπαράλες και Ιγκλέσιας έδωσαν προβάδισμα στον Αστέρα, αλλά ο Αλμπιόλα Ντάουντα ισοφάρισε 2-2 στο 90' και έγραψε τον δικό του τιμητικό επίλογο στο «αντίο» του Απόλλωνα στη Superleague 1

5599470
Με ένα χορταστικό από πλευράς γκολ, οι Αστέρας Τρίπολης και Απόλλωνας Σμύρνης αποχαιρέτησαν την φετινή χρονιά (οι φιλοξενούμενοι και την Super League).

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αρκάδες και «κυανόλευκοι» πέτυχαν από δύο γκολ, με το 2-2 να φέρνει τους γηπεδούχους στους 41 βαθμούς, παραμένοντας στην 3η θέση των play out και τους φιλοξενούμενους που όπως αναφέραμε έχουν υποβιβαστεί, στους 22.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Πως κατέβηκαν οι ομάδες
Ο Μίλαν Ράσταβατς στο τελευταίο του παιχνίδι στον Αστέρα κατέβασε την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Καρμόνα δεξιά και Άλβαρες αριστερά και τους Αντζουλά, Ατιένθα στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ ήταν οι Μουνάφο, Κανελλόπουλος και πίσω από τον Μπαράλες από δεξιά προς αριστερά ξεκίνησαν οι Ριέρα, Μιχόπουλος και Σίτο.


Από την πλευρά του ο Μπάμπης Τεννές ξεκίνησε με τον Κώτσαρη στο τέρμα, τον Μπαξεβανίδη και τον Βιτλή δεξιά και αριστερά στα μπακ, με τους Ντομίνγκες και Λισγάρα στόπερ. Μπροστά τους σε σχήμα ρόμβου ήταν ο Κάστρο, με τον Φατιόν και τον Σλίβκα αμυντικά χαφ και πίσω από τους προωθημένους Ιωαννίδη και Ντάουντα ήταν ο Μαρτίνες.

Δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο κακό και για τις δύο ομάδες. Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που ξεκίνησε πιο δυνατά και κατάφερε να φτάσει δύο φορές κοντά στο γκολ με τους Ντάουντα και Φατιόν χωρίς όμως να το πετύχει. Μετά το πρώτο τέταρτο ο Αστέρας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, πήρε την μπάλα στην κατοχή του, αλλά δεν έχασε κάποια μεγάλη ευκαιρία με το 0-0 να μένει ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.



«Χτύπησε» άμεσα ο Μπαράλες
Κλείσιμο
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την παραμικρή σχέση με το πρώτο και σε ποιότητα αγώνα, αλλά φυσικά και σε γκολ. Η αρχή στο 49' όταν μετά την σέντρα του Άλβαρες ο Μπαράλες έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα εδώ και χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, όχι απλά να σκοράρει, αλλά να το κάνει με κεφαλιά. Ο Αργεντινός σηκώθηκε πιο ψηλά από τον καθένα και νίκησε τον Κώτσαρη κάνοντας το 1-0.

Εννιά λεπτά μετά την είσοδό του ισοφάρισε ο Τσιλούλης
Μετά το 1-0 ο Αστέρας συνέχιζε να πιέζει θέλοντας να πετύχει το 2ο γκολ, ωστόσο αυτός που κατάφερε να σκοράρει ήταν ο Απόλλωνας. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν στο 69' το 1-1 με τον Τσιλούλη που 9 λεπτά πριν είχε μπει στον αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» έπιασε ένα ωραίο απευθείας σουτ, νίκησε τον Παπαδόπουλο και ισοφάρισε.

Πάλι προηγήθηκε ο Αστέρας, πάλι ισοφάρισε ο Απόλλωνας
Ίδια εικόνα είχαμε και μέχρι το τέλος του αγώνα. Και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο 73' με τον Ιγκλέσιας που είχε μπει στο ίδιο λεπτό που μπήκε για τον Απόλλωνα ο Τσιλούλης. Ο Αργεντινός έκανε το μακρινό σουτ και νίκησε τον Κώτσαρη.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με το ματς να είναι στο 90' έγινε σέντρα από δεξιά και ο Ντάουντα σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η τελευταία αγωνιστική (7η)
Βόλος – ΟΦΗ 5-0
Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 2-2
Ιωνικός – Παναιτωλικός 3-1
Λαμία – Ατρόμητος 0-0


Η τελική βαθμολογία των playouts
7.Ιωνικός 45
8.ΟΦΗ 44
9.Αστέρας Τρίπολης 41
10.Βόλος 40
11.Παναιτωλικός 37
12.Ατρόμητος 33
13.Λαμία 26
14.Απόλλων Σμύρνης 22
* Ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάζεται στη Superleague2.
** H Λαμία θα παίξει διπλό μπαράζ παραμονής κόντρα στη Βέροια.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα

Μόσχα: Θα απαντήσουμε εάν το ΝΑΤΟ φέρει πυρηνικά στην Φινλανδία

Νέα εποχή για Φινλανδία και Σουηδία - Ένα βήμα πριν την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Δικαστήριο Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων: Το Δημόσιο οφείλει να καταβάλει αποζημίωση για ενδοοικογενειακή βία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης