Λεβαδειακός: Επέστρεψε στη Super League 1

Λεβαδειακός: Επέστρεψε στη Super League 1

Μετά από 3 χρόνια ο Λεβαδειακός επέστρεψε στη Super League 1 - Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με 1-0 στο 2ο μπαράζ της Βέροιας και εξασφάλισε την άνοδο με δύο νίκες - Επεισόδια στο φινάλε, δεκάλεπτη διακοπή και τραυματισμός Πεταυράκη που αποχώρησε με φορείο

5599401
Στη Super League 1 επέστρεψε ο Λεβαδειακός.

Η ομάδα της Βοιωτίας μετά από 3 χρόνια απουσίας επέστρεψε αφού επικράτησε με 1-0 στον 2ο αγώνα μπαράζ της Βέροιας και με 2/2 νίκες πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου.

Από την άλλη η Βέροια θα παίξει για μια θέση στη Super League 1 με την Λαμία. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από επεισόδια προς το φινάλε.

Συγκεκριμένα στο 90'+4' ο Μπαρμπόσα έκανε το 1-0 για τον Λεβαδειακό. Κατά τους πανηγυρισμούς, οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε τον Πεταυράκη των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός. Ο πάγκος της ομάδας της Ημαθίας μπήκε στο γήπεδο για να κυνηγήσει τον οπαδό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck0gmhejvaz5)


Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck0gd60znttd)


Επικράτησαν διαβουλεύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων και τελικά πάρθηκε η απόφαση να συνεχιστεί το ματς, ενώ το χρονόμετρο έδειχνε το 104'. Ο Πεταυράκης αποχώρησε με φορείο, ενώ του είχαν τοποθετήσει κολάρο. Φυσικά ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει κίνδυνο "βαριάς" τιμωρίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck0f3c074nq9)


Τον αγώνα παρακολούθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. 

Ο αγώνας

Στο αγωνιστικό σκέλος οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με ίδια προσέγγιση. Με έναν σχηματισμό 4-4-2 και ενώ η Βέροια ήταν πιο δύσκολη θέση καθώς ο Λεβαδειακός είχε νίκη με 1-0 στο πρώτο μπαράζ.

Η Βέροια τις φάσεις αλλά ο Λεβαδειακός κράτησε το μηδέν
Στο α' μέρος η Βέροια μπήκε δυνατά και είχε φάσεις για να προηγηθεί στο σκορ. Ο Λεβαδειακός όμως και χάρις στον γκολκίπερ Μάρκοβιτς έμεινε όρθιος.

Στο 10' υπήρξε μεγάλη φάση η Βέροια με τον Γιακουμάκη να βρίσκεται απέναντι από τον Μάρκοβιτς αλλά μπλόκαρε το σουτ του ο τερματοφύλακας των Βοιωτών. Στο 27' ο Μάρκοβιτς έβγαλε δύσκολα σουτ του Οικονόμου. Παρά το πρέσινγκ της Βέροιας οι Βοιωτοί κράτησαν το μηδέν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck0g3b0q3t01)




Με 3-5-2 ο Λεβαδειακός, γκολ ο Μπαρμπόσα και μετά επεισόδια με τραυματισμό Πεταυράκη και προσωρινή διακοπή
Στο β' μέρος ο Λεβαδειακός άλλαξε τη διάταξή του για να αντιμετωπίσει πιο καλά την πίεση της Βέροιας. Στο 94' εν τέλει και ενώ η Βέροια προσπαθούσε να σκοράρει οι Βοιωτοί βρήκαν το γκολ από γύρισμα του Συμελίδη και τελείωμα του Μπαρμπόσα. Στη συνέχεια όμως μπήκαν οπαδοί του Λεβαδειακού στο γήπεδο, ένας εξ αυτών χτύπησε τον Πεταυράκη και η Βέροια έτσι τελείωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο. Υπήρξε μεγάλη ένταση, έγιναν επεισόδια αλλά τελικώς το ματς ξεκίνησε πάλι και τελείωσε για να πανηγυρίσει ο Λεβαδειακός την άνοδό του στη Super League. Η Βέροια βέβαια θα έχει και 2η ευκαιρία μέσω του μπαράζ με τη Λαμία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck0drly8buz5)


MVP: Ο Μπαρμπόσα. Μόνο και μόνο για το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα για την ομάδα του Λεβαδειακού κάνοντας το 1-0.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Μάρκοβιτς και η αμυντική γραμμή του Λεβαδειακού. Ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στην πίεση της Βέροιας.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική γραμμή της Βέροιας. Με μεγάλες χαμένες ευκαιρίες όπως το τετ α τετ του Γιακουμάκη.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Αγκάγιεφ και οι βοηθοί του είχαν κυρίως θέματα στο πειθαρχικό σκέλος και σε φάουλ. Μεγάλο ή σοβαρό λάθος δεν υπήρξε.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Λεβαδειακός ήταν πιο ουσιαστικός, πιο συγκροτημένος αμυντικά αλλά και γενικά καλύτερος στα δύο ματς αυτά. Δικαίως πήρε 2 νίκες αγωνιστικά και ανεβαίνει στη Super League.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος (63′ Παναγιώτου), Νίλι (63′ Συμελίδης), Μεχία, Χάμοντ (79′ Λιάγκας), Πολέττο, Μουτίνιο (56′ Βρακάς) και Μυτίδης (56′ Μπαρμπόσα).

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας (25′ λ.τ Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (75′ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (68′ Πόζογλου) και Πασάς.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Μόσχα: Θα απαντήσουμε εάν το ΝΑΤΟ φέρει πυρηνικά στην Φινλανδία

Νέα εποχή για Φινλανδία και Σουηδία - Ένα βήμα πριν την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Δικαστήριο Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων: Το Δημόσιο οφείλει να καταβάλει αποζημίωση για ενδοοικογενειακή βία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης